Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Uitgelichte artikelen

Winnaar van WP-Actie 15 wordt de Waddenposter die de mooiste zomerse foto van de Wadden post in een fotoalbum, voor 31 december 2017.
De hele zomervakantie 2017 geeft het Vlielandse Duo Drijfhout elke zaterdagavond om 20.30 uur zomerconcerten in de Reddingbootschuur op Vlieland. Met muziek en verhalen over gestrande schepen, strandjutters, het leven aan boord en op het eiland van de 19e eeuw. Drijfhout is in 2011 zelfs bekroond met het Waddengoud keurmerk voor hun muzikale werk.
Vaarrecreanten in de Waddenzee die op grotere boten varen houden zich over het algemeen goed aan de regels in dit bijzondere natuurgebied. Zo houden schippers van zich goed aan de maximum−snelheid. En de gesloten gebieden worden over het algemeen goed gerespecteerd.
Fryslân siket in Dichter fan Fryslân. In poëtysk ambassadeur dy’t op in moderne wize ferslach docht fan wat der yn ús provinsje spilet. In dichter dy’t ticht op de aktualiteit stiet en maatskiplike fragen by in breed publyk ûnder de oandacht bringe kin. In dichter dy’t kleur jout oan de lytse en grutte foarfallen yn ús provinsje. Wa wurdt de earste Dichter fan Fryslân?
De petitie ‘Afvaloven Harlingen dicht nu er PAKS aangetroffen zijn‘ is op 3 juli jl. online gezet op de site petities.nl. Wij, een aantal verontruste burgers, is deze actie gestart omdat wij ons al jaren zorgen maken over de uitstoot van gevaarlijke stoffen zoals dioxine van de afvaloven (REC) in Harlingen.
Woningmarktanalyse brengt woningvraag en -aanbod in Noordoost Fryslân in beeld
Veel belangstelling voor ondertekening eerste landelijke Regiodeal in Buitenpost
De foto van de schaduw is een illustratie bij het Waddengedicht Schaduw. De foto is een zomerse foto, op een van de Waddeneilanden genomen. Wij zijn het, mijn vrouw en ik en de zomerse zon maakt de schaduw scherp.

Advertentie

Advertentie