Advertentie

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Uitgelichte artikelen

Onze winkel in Twijzelerheide s opgeheven maar we hebben nog wel een website. Ook mogen de mensen nog spullen van de website ophalen op afspraak.
Icoon Afsluitdijk, het design innovatie programma van ontwerper en innovator Daan Roosegaarde en zijn team van experts is officieel gelanceerd. In aanwezigheid van Directeur-Generaal Rijkswaterstaat Michèle Blom is op 16 november 2017 het startschot gegeven van het programma.
Ha Ria, Altijd leuk om weer even van je te horen en zeker ook leuk om je te schrijven. Bonaire mag dan aan de ander kant van de wereld liggen, maar zo via social media, mail en dit blog is het toch ook weer heel dichtbij. Dat was in de tijd van Hidde Kat wel anders.
Wolkom by ús yn 2018! Lancering website Bijwiewiljijslapen?
Nou, gelukkig heb je 'dat gedoe met die galblaas' achter de rug. Dat klonk allemaal niet zo fraai. Nu maar mooi werken aan je conditie en veel eropuit. Foto's maken, genieten van het landschap en tegelijk goed in beweging zijn. Dat is goed voor lijf en leden, en voor de geest.
Eigenlijk is het een groot geheim, maar wij zijn erachter gekomen: als Sinterklaas met zijn pieten op Texel is, slapen de pieten bij Kaap Skil! Omdat ze altijd heel veel te doen hebben, moeten we ze natuurlijk hun rust gunnen. Maar op zondag 19 november stellen ze het Pietendorp open, van 14-17 uur. Voor alle kinderen die eens bij de pieten op bezoek willen in plaats van andersom.
NoortOost Producties komt met haar vierde productie. 'In Volle Zee' is een eenakter van Slavomir Mrozek en speelt speelt zich volledig in open zee af. Een vlot en drie drenkelingen. Alle voorraden zijn op, er is geen kruimel meer. Wat gaan ze eten? Of .... ?
De TX27 zag vanmiddag een groot kadaver drijven bij de Stuifdijk: een walvis. In zo’n geval waarschuwt een visser natuurlijk zijn walvisgekke collega Adrie Vonk. Vonk belde op zijn beurt Rutger Oosterhuis van Het Sop en samen versleepten zij het dier naar de NIOZ-haven om het te bergen. Dit was sowieso noodzakelijk, omdat het een gevaar vormde voor de scheepvaart.

Advertentie

Advertentie