U bent hier

Amelander Historie-krant van juni is uit!

De Amelander Historie-krant is een digitale krant die u per mail kunt ontvangen. Iedere maand versturen we deze krant naar vele Amelandliefhebbers. In deze editie leest u over het Camminghaslot in 3D, de tentoonstelling van Sophia & Wytze, de nieuwe redactie van Amelander Historie, nieuwe foto's in beeldbank Ameland, en meer wetenswaardigheden!

Iedere laatste zondag van de maand verstuurt platform Amelander Historie zijn digitale krant boordevol verhalen, foto's en nieuws van de Amelander geschiedenis, cultuur en genealogie. De krant is gratis. Iedereen kan zich eenvoudig aanmelden; u heeft alleen een e-mailadres nodig. Bovendien krijgt u als blijk van waardering een e-book als welkomstgeschenk. Zodra u zich heeft aangemeld en dit is bevestigd, ontvangt u dit e-book als pdf per mail. 

In de Amelander Historie-krant van juni leest u over de première van de 3D-film van het Camminghaslot, over de opening van de tentoonstelling van Sophia van Vervou en Wytze van Cammingha in museum Martena in Franeker. Sophia en Wytze zijn de Friese Marten en Oopjen. Unieke voorwerpen van dit steenrijke Amelander echtpaar kunt u deze zomer in het echt zien. Wij bevelen u deze tentoonstelling van harte aan! Verder leest u over een oude Amelander veteraan die een mobilisatiekruis postuum heeft toegewezen gekregen en over de recente foto's die aan de beeldbank zijn toegevoegd. 

U kunt hier de Amelander Historie-krant van juni bekijken. U kunt direct inschrijven door op 'subscribe' te klikken. Zo blijft u op de hoogte van het wel en wee van de Ouwe Pôlle.  

Bronnen: 

Amelanderhistorie.nl

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie