U bent hier

Ameland opent weer Golfschool

Ameland heeft weer een Golfschool. Golfprofessional Marjan de Boer heeft een overeenkomst gesloten met Golfbaan Ameland. De afspraak werd vandaag officieel bezegeld door een officiële erkenning van de PGA Holland. De Boer kreeg een plaquette aangeboden door de beroepsorganisatie.

Golfbaan Ameland opende in 29 juni 1995. Sinds die tijd hebben er al heel wat recreatieve en professionele golfers een bal geslagen. De golfbaan heeft een 9 holes wedstrijdbaan en een PAR 3 baan die ook voor beginners toegankelijk is.
De golfschool van Marjan de Boer is eind mei toegevoegd aan de golfbaan. Voorheen was Loes Renders actief als golflerares, maar zij en Mieke Cieremans hebben hun golfschool onlangs gesloten.

Golfschool Marjan de Boer
De Boer woont sinds december 2013 op Ameland en wist meteen de golfbaan te vinden. Ze is een PGA Holland golfprofessional, was in de jaren 80 golflerares in Amsterdam en deed aan menig nationaal en internationaal toernooi mee.

Golfcursus
Inmiddels staat ze klaar om met een introductiecursus of les belangstellenden met de golfsport kennis te laten maken en gevorderden de kneepjes van het vak te leren. Dit kan met een eenmalige les en met een meerdaagse cursus. De Boer geeft ook les aan de jeugd. Iedereen tot 18 jaar kan elke donderdag tussen 16.30 en 17.30 voor drie euro meedoen. De golfschool organiseert cursussen, clinics, kennismakingslessen, wedstrijden, open dagen en meer.

Vereniging
De Boer is lid van Golfvereniging Ameland, de vereniging die vanaf het begin speelrecht heeft op Golfbaan Ameland. Vereniging en golfbaan vormen een hechte eenheid, gecompleteerd door Golfschool Marjan de Boer.

Bronnen: 

Persbureu Ameland

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie