U bent hier

Overheid en Overig

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en de eerste storm staat al op de weerkaarten. Vandaag is het nog vrij rustig, met een meest matige zuidwestelijke wind, maar in de loop van de avond en nacht gaat de wind al flink aantrekken en vooral morgen – woensdag – volgt een westerstorm. Ook komen daarbij soms zware tot zeer zware windstoten voor, langs de westkust tot 120 km/uur.
Waddenpost wenst iedereen en alle Waddenposters in het bijzonder, fijne Kerstdagen, een goed uiteinde en fantastisch begin van het nieuwe jaar. In 2017 staan er al meer dan 430 actieve Waddenposters op Waddenpost. Vierhonderdzevendertig waddenliefhebbers die regelmatig iets over de Wadden op Waddenpost publiceren. Vanuit diverse invalshoeken wordt het Waddengebied in het zonnetje gezet.
'Overheidsfalen van on-Nederlandse proporties' zo noemde Minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat (EZK) de gevolgen van gaswinning onder Groningen.
In 2018 viert heel Fryslân dat de provincie, met Leeuwarden als middelpunt, een jaar lang het culturele centrum van Europa is. Ook een jaar, waarin wordt stilgestaan bij de betekenis van kunst en cultuur, in al zijn verschijningsvormen, voor iedereen.
Het waddengebied van Nederland, Duitsland en Denemarken kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige. Elke maand kiest WP een WaddenWebsite van de Maand.
Het waddengebied van Nederland, Duitsland en Denemarken kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige.
Rijkswaterstaat voert van woensdag 6 december 07.00 uur tot en met donderdag 7 december 19.00 uur reparaties uit aan de noordbrug van het Stevincomplex bij Den Oever. De werkzaamheden worden onder de brug uitgevoerd, daarom is geen hinder voor het wegverkeer. Voor de scheepvaart is het complex geheel gestremd. Deze kan omvaren via de Lorentzsluizen.
Binnenkort verschijnt een nieuwe dichbundel van Amelandliefhebber Lenze L. Bouwers. De bundel heet Rust.

Advertentie