U bent hier

Overheid en Overig

Leeuwarden-Fryslân 2018 heeft de laatste Europese toetsing voor de start van het Culturele-Hoofdstadjaar uitstekend doorstaan. De internationale jury prijst de werkzaamheden tot nu toe en concludeert dat ,,het project op het juiste spoor zit.” Op 7 maart jl. was een delegatie van LF2018 in Brussel om uitgebreid verslag te doen van de stand van zaken.
Om de online verkoop van Waddengoud gecertificeerde producten en diensten te ondersteunen en te promoten, heeft Waddengoud naast de beleefgerichte en voornamelijk informatieve website van Waddengoud, nu ook www.waddenmarktplaats.nl ontwikkeld.
Milieu-inspecteurs van Wetterskip Fryslân gaan dit voorjaar bij werven, verkooppunten en particuliere bootbezitters weer controleren op de aanwezigheid van illegale antifouling. Antifouling is een onderwaterverf die de aangroei van algen op het onderwaterschip voorkomt. Veel van deze verven bevatten biociden (stoffen die organismen doden) en metalen als koper en zink die het oppervlaktewater veron
Op deze site worden advertenties gepubliceerd. Deze site is mede door inkomsten uit die advertenties voor een ieder toegankelijk. Zet dus die adblocker uit, mocht je die gebruiken. Daarvoor alvast bedankt.
Het waddengebied van Nederland, Duitsland en Denemarken kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige.
Merk Fryslân, Marketing Leeuwarden (gemeente Leeuwarden) en Leeuwarden-Fryslân 2018 Culturele Hoofdstad van Europa werken op gebied van marketing en communicatie vanaf april intensief samen. Met het culturele hoofdstadjaar in zicht, vestigen de drie marketingafdelingen zich gezamenlijk in één kantoor.
Reisorganisatie Art Cities Reisen gaat nauw samenwerken met Leeuwarden-Fryslân 2018. Het Duitse bedrijf heeft dat bevestigd tijdens de ITB Berlin, de jaarlijkse beurs voor de internationale reiswereld (8 tot 12 maart). Art Cities Reisen voorziet jaarlijks zo’n tweeduizend touroperators van toeristische informatie.
De gemeenten in Noordoost Fryslân zijn van plan om de aanbesteding voor het grootste deel van het vervoer voorlopig te gunnen aan vier vervoerders. Dit zijn Taxi- en touringcarcentrale Noord Oost Friesland B.V., Vervoersmanagement Noord Nederland B.V., Taxi- en Bergingsbedrijf Dorenbos B.V. en Taxicentrale Witteveen B.V.

Advertentie