U bent hier

Overheid en Overig

Fryslân siket in Dichter fan Fryslân. In poëtysk ambassadeur dy’t op in moderne wize ferslach docht fan wat der yn ús provinsje spilet. In dichter dy’t ticht op de aktualiteit stiet en maatskiplike fragen by in breed publyk ûnder de oandacht bringe kin. In dichter dy’t kleur jout oan de lytse en grutte foarfallen yn ús provinsje. Wa wurdt de earste Dichter fan Fryslân?
Woningmarktanalyse brengt woningvraag en -aanbod in Noordoost Fryslân in beeld
De foto van de schaduw is een illustratie bij het Waddengedicht Schaduw. De foto is een zomerse foto, op een van de Waddeneilanden genomen. Wij zijn het, mijn vrouw en ik en de zomerse zon maakt de schaduw scherp.
De ondergrond waarop zij lopen is strandzand; dit is in beeld gebracht.
WP-Actie nummer 15. Post je mooiste zomerse waddenfoto op Waddenpost.
Winnaar van WP-Actie 15 wordt de Waddenposter die de mooiste zomerse foto van de Wadden post in een fotoalbum, voor 31 december 2017.
Ondernemers uit de provincie Groningen kunnen vanaf vandaag subsidie krijgen voor drie nieuwe programma's die onder de Groninger Ondernemersregeling vallen. De programma's zijn: Ondernemer coacht ondernemer van VNO-NCW en MKB Noord, Excelleren in export naar China van het bedrijf Splendid China en de scholingspool Noord van OpleidingsBedrijf Metaal van de Metaalunie.
Het waddengebied van Nederland, Duitsland en Denemarken kent heel veel websites, waaronder een groot aantal prachtige.

Advertentie