U bent hier

Overheid en Overig

Reisorganisatie Art Cities Reisen gaat nauw samenwerken met Leeuwarden-Fryslân 2018. Het Duitse bedrijf heeft dat bevestigd tijdens de ITB Berlin, de jaarlijkse beurs voor de internationale reiswereld (8 tot 12 maart). Art Cities Reisen voorziet jaarlijks zo’n tweeduizend touroperators van toeristische informatie.
De gemeenten in Noordoost Fryslân zijn van plan om de aanbesteding voor het grootste deel van het vervoer voorlopig te gunnen aan vier vervoerders. Dit zijn Taxi- en touringcarcentrale Noord Oost Friesland B.V., Vervoersmanagement Noord Nederland B.V., Taxi- en Bergingsbedrijf Dorenbos B.V. en Taxicentrale Witteveen B.V.
Het IFAW (International Fund for Animal Welfare) en Stichting SOS Dolfijn hebben de intentie uitgesproken samen te gaan werken voor de bescherming van walvissen in Nederland. De organisaties streven naar een duurzaam partnerschap. Ervaring en expertise van beide organisaties zullen elkaar daarbij versterken zodat hulpverlening aan dieren geoptimaliseerd kan worden.
MeteoGroup verwacht vanaf morgen, vrijdag, een reeks aardige lentedagen. Het is aanmerkelijk droger dan de afgelopen weken, bovendien is er vrij veel ruimte voor de zon te verwachten en lopen de temperaturen overdag op tot in de dubbele cijfers. In Brabant en Limburg kan het in het weekend 15 graden worden. Dat is flink boven het langjarig gemiddelde, de norm, van een graad of 8. De nachten pakken
Nog dit jaar kan in het Markermeer de aanleg van de volgende eilanden van Marker Waddenarchipel van start gaan. Ook het tweede, derde, vierde en vijfde natuureiland zijn financieel rond en kunnen worden gerealiseerd. Om dat te vieren heeft minister Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) vandaag in gezelschap van andere betrokkenen op het eerste eiland een meterslange impressie van de natuur
Wanneer arriveert ze in Friesland? Het duurt niet lang meer voor we grutto Amalia en haar reisgenoten kunnen spotten in Nederland. Ze vertrok uit Afrika en had het de afgelopen weken goed in Zuid-Spanje.
Ken je de Schapen.Startpagina al? Startpagina Schapen verzamelt koppelingen naar websites die met schapen en schapenhouderij van doen hebben.
Op deze site worden advertenties gepubliceerd. Deze site is mede door inkomsten uit die advertenties voor een ieder toegankelijk. Zet dus die adblocker uit, mocht je die gebruiken. Daarvoor alvast bedankt.

Advertentie