U bent hier

Overheid en Overig

Wetterskip Fryslân heeft tijdens de Fairtrade week van 6 mei tot en met 14 mei als eerste waterschap in Nederland de titel 'Fairtrade waterschap' ontvangen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst voor al het waterschapspersoneel ontving secretaris-directeur Oeds Bijlsma op donderdag 11 mei het officiële Fairtrade label van Henk Zandvliet, bestuursvoorzitter van Stichting Fairtrade Gemeente Nederland.
Gedeputeerde Eikenaar: "Gemeenten, zet je in voor de acceptatie en veiligheid van LHBTI
Gedeputeerde Eikenaar: "Gemeenten, zet je in voor de acceptatie en veiligheid van LHBTI
Medewerkers Bibliotheken Noord Fryslân scoren als hoogste van Nederland op klanttevredenheid en klantvriendelijkheid.
Mede door de komst van het Beleefcentrum op Kornwerderzand in 2018 en de plannen voor de zgn. vismigratierivier zal het aantal bezoekers aan Kornwerderzand toenemen.
De Noord Nederlandse landbouw biedt volop potentie voor de toekomst. Die conclusie trekt LTO Noord uit het rapport ‘De Noord-Nederlandse agrosector en agrocluster in beeld’ van de provincies Groningen, Fryslân en Drenthe. Maar LTO Noord gaat een aantal cijfers samen met andere partijen nader analyseren.
Stichting Waddengroep, eigenaar van het streekkeurmerk Waddengoud en Amelands Produkt, heeft in voormalig Tweede Kamerlid Lutz Jacobi uit het Friese Wergea een nieuwe voorzitter van haar Raad van Toezicht gevonden.
De 45ste Nationale Molendag wordt dit jaar op zaterdag 13 en zondag 14 mei gehouden.

Advertentie