U bent hier

Advertentie

Vasteland

Tijdens de Kinderboekenweek presenteert Bibliotheken Noord Fryslân de familievoorstelling Hoe tem ik een monster? Verhalenverteller Frank Belt komt naar de bibliotheken van Dokkum, Buitenpost, Harlingen en Stiens. Iedereen van 8 jaar en ouder is welkom en de toegang is gratis.
Voor een beter en mooier landschap waarin meer plaats is voor allerlei dier- en plantensoorten, stelt de provincie Groningen voor 2017 een bedrag van ruim 1,1 miljoen euro beschikbaar. Het geld is bedoeld voor projecten in de gemeenten Zuidhorn, Winsum, De Marne, Eemsmond, Loppersum, Bedum, Ten Boer, Slochteren, Appingedam en Delfzijl.
Het college van B&W van de gemeente Dongeradeel, Gedeputeerde staten van de Provincie Fryslân en het dagelijks bestuur van Wetterskip Fryslân hebben ingestemd met de aanpak voor het omgevingsproces Ternaard.
De gemeente Dongeradeel, provincie Fryslân en Wetterskip Fryslân hebben samen met het ministerie van Economische Zaken en NAM ingestemd met de aanpak voor een onafhankelijk omgevingsproces Ternaard.
Twaalfde editie van het Wandelfestival Tocht om de Noord (TodN); van Lauwerszee tot Dollard tou.
Nu de storm voorbij is en het zeewater zich heeft teruggetrokken, vertoont het strand een treurig beeld van wat de golven hebben ...
De twee schapen die in augustus jl. dood zijn gevonden in de provincie Groningen zijn het slachtoffer geworden van een wolf. Dit blijkt uit DNA-onderzoek.
Zaterdag 16 september om 14.00 uur geeft conservator Marjan Brouwer een lezing over Wytze en Sophia.

Advertentie