U bent hier

Advertentie

Vasteland

Met ingang van zondag 10 december geldt er een nieuwe dienstregeling voor het bus- en treinvervoer in de provincies Friesland en Groningen. Dit houdt in dat sommige lijnen gewijzigde vertrektijden hebben of een andere route rijden. Meer informatie en alle wijzigingen zijn te vinden op www.arriva.nl/dienstregeling.
Rijkswaterstaat voert van zaterdag 25 november 22.00 uur tot zondag 26 november 11.00 uur werkzaamheden uit aan brug Spannenburg over het Prinses Margrietkanaal. Aangezien het brugdek omhoog staat tijdens de werkzaamheden is de brug voor al het wegverkeer gestremd.
Op maandagavond 27 november 2017 vindt de startbijeenkomst De Alde Feanen & Culturele Hoofdstad plaats in ‘Theaterkerk’ De Bidler.
Onze winkel in Twijzelerheide s opgeheven maar we hebben nog wel een website. Ook mogen de mensen nog spullen van de website ophalen op afspraak.
Wolkom by ús yn 2018! Lancering website Bijwiewiljijslapen?
Expositie ter gelegenheid van de 65e verjaardag van Antje Sonnenschein t/m 17 december 2017 in Waddengoud Galerie Het Raadhuis in Eenrum in Groningen.
Zaterdag 18 november komt Sesam Sensation naar Holwerd voor alweer de derde editie van Holwerd Live!
Een feest der herkenning tijdens deze Doarpswurk dorpendag2017 maar we gaan vooral ook inspiratie delen. Er staan excursies geplant naar het zonnepark en de zorgboerderij van Garyp, het project Holwerd aan Zee en een rondleiding door het cradle-to-cradle MFC van Rottevalle. In de avond is er ruimte voor dialoog en netwerken.

Advertentie