U bent hier

Advertentie

Ameland

De rugstreeppadden op Ameland krijgen uitklimmatten, zodat ze uit straatkolken kunnen klimmen en niet verdrinken. De eerste uitklimmatten worden op 3 mei op Klein Vaarwater geplaatst.
'Kat uit de kast'. Dit is de titel van een expositie die dit jaar te zien is in Museum Sorgdrager in Hollum. De tentoonstelling is vandaag officieel geopend en te zien tot en met september 2017.
Op 2 mei komt professioneel verhalenverteller Frank Belt vertellen in De Zwaan.
Op 2 mei kunnen jong en oud genieten van verhalen, verteld door professioneel verhalenverteller Frank Belt.
Elke veertien dagen, op dinsdagmorgen rond 7.20 uur is Ameland-reporter Jeanet de Jong Meunsternimmer op Omrop Fryslân. Vandaag gaat het over Amelandse toestanden in Turkije.
"Tot gisteren was ik al jaren in het bezit van twee wodkakruikjes. Helaas is er een kruik gebroken tijdens het verhuizen. Verkopen jullie deze kruiken?"
Eind maart kwam het boek 'Sterker uit de strijd' van Ilse Bel (20) uit. Het is een Young Adult roman en het speelt zich af op Ameland. Ilse Bel komt al van kleins af aan regelmatig met haar ouders en broertje op de Waddeneilanden, waarvan Ameland de absolute favoriet is.
Vanaf Pasen ligt er bij de VVV op Ameland een streekproducten fietsroute die langs alle streekproductenmakers op Ameland gaat. Al deze producenten zijn aangesloten bij het Amelands Produkt en maken van ingrediënten van eigen Amelander bodem de heerlijkste producten.

Advertentie

Advertentie