U bent hier

De Oerol App

Jouw festivalgids op Terschelling!

Oerol heeft dit jaar een spiksplinternieuwe mobiele applicatie! Vanaf vandaag kun je de Oerol App gratis downloaden in de appstore, zowel voor iOS als Android. Deze festivalgids werkt ook off-line. Je kunt hem dus gewoon gebruiken wanneer je lekker in een duinpannetje zonder wifi zit!

6 redenen waarom jij de Oerol App wilt

1. Laatste nieuws!
Je bent  altijd op de hoogte van het laatste nieuwtjes doordat de app  direct opent met het nieuwsoverzicht. Ook zie je meteen welke optredens er beginnen en word je via ‘push berichten’ op de hoogte gehouden van de laatste wijzigingen en ontwikkelingen.

2. Vind je vrienden
Gaan je vrienden ook naar Oerol? Zorg er dan voor dat zij ook de Oerol App downloaden, dan kun jij via de ‘vrienden knop’ zien waar zij zich bevinden! Als je de app koppelt aan je facebook account, zie je wie van je vrienden ook naar Oerol gaan en kun je ze tijdens Oerol verrassen door opeens naast ze te staan bij de Westerkeyn! We laten niks meer aan het toeval over ;).

3. Programmaoverzicht
In de Oerol App zit een super handig programma overzicht waarmee je kunt filteren op dag, maar ook op Expeditie, Muziek, Straat, Theater of Verdieping. Bovendien zie je meteen voor welke voorstellingen er nog kaarten te krijgen zijn!

Ook de Oerol App gaat met de tijd mee en begint daarom altijd automatisch op de dag en tijd dat jij hem opent zodat je ziet welke voorstellingen er beginnen.

4. Stel je persoonlijke programma samen
Door op het hartje te drukken kun je jouw eigen favorieten samenstellen en makkelijk en snel terugvinden. Dat scheelt weer zoeken!

5. Kaart met festivallocaties
Navigeer via GPS naar de locatie waar je heen wilt. Wanneer je op een locatie klikt, zie je meteen het overzicht van wat zich daar afspeelt. Zet je “locatie” aan op je mobiel en je ziet ook meteen waar je zelf bent, door in te zoomen kun je je een weg door de duinen wanen en de juiste route uit stippelen.
Zo wordt verdwalen op het eiland straks wel ècht heel lastig (jammer he).

6. Handige Informatie
Onder de informatiebutton vind je onder andere blokkenschema’s, veelgestelde vragen en antwoorden, een lijst met voorstellingen die toegankelijk zijn voor mindervaliden, leuke filmpjes en meer.

Bronnen: 

Oerol

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie