U bent hier

Echt Texels lamsvlees thuisbezorgd

De meivakantie komt er weer aan. Een mooie periode om een heerlijk lentemenu op tafel te zetten. Onze tip: Texels lamsvlees van Specialiteitenslagerij Goënga in Den Hoorn op Texel. Zij runnen al meer dan 10 jaar de webwinkel voor Echt Texels lamsvlees met het Waddengoud keurmerk. 

En vandaag besteld, is morgen koel en vers in huis overal in Nederland, mits op tijd besteld.

En geen account met inlogcodes nodig. Heel simpel.

Webwinkel
Klanten kunnen direct in een overzicht zien wat er te koop is, een keuze maken en hun bestelling plaatsen. Particulieren hebben geen account en inlogcodes nodig. De werkplaats krijgt de order direct ter plekke binnen en kan de bestelling meestal dezelfde dag nog klaarmaken.

Versturen van bestellingen
Het lamsvlees gaat in speciale tempexdozen met gekoelde gelpacks. Voor de wat grotere bestellingen gebruikt Goënga een speciale isolatiezak in een kartonnen doos. Op den duur wil Goënga helemaal over op die zakken, want het materiaal is gemakkelijk her te gebruiken. De volgende dag levert TNT Post de bestelling koel en dagvers overal in Nederland.

Horeca
Ook horecabedrijven kunnen via de webwinkel Echt Texels lamsvlees bestellen. Een bedrijf maakt een account aan en krijgt op de horeca afgestemde bestelformulieren te zien. Deze horecabestellingen worden via Haarsma Verswaren in Heerenveen geleverd.

Meer informatie
Voor meer info over de webwinkel kun je contact opnemen met Specialiteitenslagerij Goënga.

Slagerij Goenga
De Naal 1
1797 AX Den Hoorn - Texel
T: 0222-319252
E: winkel@goenga.com

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie