U bent hier

Meer tijd voor crowdfunding Wadgasten

Het crowdfundingproject Wadgasten heeft wart meer tijd gekregen om de eindstreep van 3500 euro te halen. Dan kan dan de serie muziekportretten op het eiland Vlieland opgenomen worden. Dat bedrag is nog niet gehaald en de crowdfundingactie heeft nu nog 14 dagen de tijd. Dat moet lukken.

Grote stappen
Doneer een klein bedrag of een groot bedrag, en lees hieronder wat de fantastische tegenprestaties zijn. We beginnen met de grote bedragen, want met nog maar twee dagen te gaan moeten er even grote stappen worden gezet.

Verblijf op Vlie en meer
Tegenprestatie: 2 overnachtingen voor 2 personen op Stortemelk, 2x concertkaarten De Bolder, 2x diner De Bolder, naamsvermelding credits, mee naar een sessie van Wadgasten en duizendmaal dank!

Weekendje Boshuisje
Tegenprestatie: 2 overnachtingen voor 4 pers. in een spiksplinternieuw Boshuisje bij Kampeerterrein Stortemelk op Vlieland, naamsvermelding in de credits en kilo's dank en liefde. Data in overleg.

250 euro
Tegenprestatie: Ontzettend bedankt! Je krijgt prominente naamsvermelding in de credits, een persoonlijk bedankje op social media én een persoonlijke video-boodschap van het team.

100 euro
Tegenprestatie: Ontzettend bedankt! Naast naamsvermelding in de credits van de afleveringen van het 2e seizoen Wadgasten ontvang je een gesigneerde LP van 1 van de artiesten uit het 1e seizoen.

50 euro
Tegenprestatie: Ontzettend bedankt! Je krijgt de ansichtkaart en je naam wordt vermeld in de credits van de afleveringen van het tweede seizoen Wadgasten.

25 euro
Tegenprestatie: Ontzettend bedankt! Je krijgt -naast liefde en waardering- een persoonlijke ansichtkaart vanaf Vlieland met een handtekening van één van de Wadgasten artiesten.

10 euro
Tegenprestatie: Ontzettend bedankt! Hierbij oneindig veel liefde en waardering.

Gewoon, wat je wilt en zonder tegenprestatie
Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen.

Doneren kan hier, via Voor de Kunst

 

 

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie