U bent hier

Bundels

Puur Terschelling ‘Leukste uitje van Friesland 2018’

Puur Terschelling in Waddengouddorp Oosterend mag zich net als vorig jaar het ‘Leukste uitje van Friesland’ noemen. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Friesland 2018’.

Eerste Nederlandse Werelderfgoed Waddenzeepakketreis een feit

Dit jaar heeft Waddengoud samen met de ondernemers van Waddengouddorp Oosterend op Terschelling en de Duitse touroperator Reisen mit Sinnen in Dortmund een 7-daagse duurzame Werelderfgoed Waddenzeepakketreis ontwikkeld.

Kennismakingsarrangementen Oosterend Terschelling

Waddengouddorp Oosterend op Terschelling heeft een 3-tal kennismakingsarrangementen ontwikkeld voor toeristen die overnachten in Oosterend. Een culinair arrangement, een natuurarrangement en een jutter- en kunstarrangement.

Kersttochten in de Terschellinger natuur

Puur Terschelling in Waddengouddorp Oosterend op Terschelling organiseert deze Kerstvakantie weer diverse midwinter verwarmde huifkartochten, appelflappentocht, tochten op Friese rijpaarden en andere activiteiten in de prachtige natuur van Terschelling.

Sterren en de Melkweg bekijken op De Boschplaat

Stichting Natuurlijk Oosterend organiseert een nachtelijke huifkartocht naar het Europees natuurreservaat De Boschplaat. Een zeer bijzondere tocht, want De Boschplaat is vorig jaar uitgeroepen tot eerste Dark Sky Park in Nederland. Om 21.00 uur start de tocht bij Puur Terschelling in Oosterend.

Puur Terschelling mag Waddenzee Werelderfgoedvlag hijsen

Met grote trots mag Puur Terschelling in Waddengouddorp Oosterend de Waddenzee Werelderfgoedvlag hijsen. Een bijzondere vlag of logo die meestal gebruikt mag worden door non-profit organisaties die aan strenge criteria voldoen. Ook Waddengoud is gerechtigd het logo van Werelderfgoed Waddenzee te gebruiken in hun communicatie-uitingen gelinkt aan natuur.

Residentie Dicht bij Zee op RTL 4 Trips & Travel

Afgelopen maand heeft Residentie Dicht bij zee in Waddengouddorp Oosterend op ‪Terschelling‬ het RTL 4 programma Trips & Travel op bezoek gehad. Ze maakten een uitzending over Terschelling en Raynor Arkenbout van het tv-programma bleef slapen bij deze Waddengoud gecertificeerde accommodatie.

Waddenpost en Waddengouddorp finalisten Beste Idee voor de Waddenzee

In totaal heeft de Waddenvereniging 39 ideeën ingestuurd gekregen voor de verkiezing Beste Idee voor de Waddenzee. Jong, oud, eilandbewoner of niet, de deelnemers kwamen uit alle windstreken. De 13 beste ideeën zijn bekend gemaakt en strijden op 25 juni in de finale om gekozen te worden tot het allerbeste idee. Daarbij ook 2 ideeën van Waddengoud gecertificeerde bedrijven.

Stem op idee Beleef 't met je zintuigen

De ondernemers van Waddengouddorp Oosterend Terschelling vinden dat het Werelderfgoed van onschatbare waarde is. Via de zintuigen willen zij de gasten het Waddengebied laten beleven en ervaren hoe hier mee om te gaan. Stem voor 5 juni op het idee van ‘Beleef ’t met je zintuigen’ voor Beste Idee voor de Waddenzee.

Puur Terschelling bekroond met Keurmerk Paard en Welzijn

Paardenbedrijf Puur Terschelling in het Waddengouddorp Oosterend heeft eerdere deze maand het Keurmerk Paard en Welzijn (KWS) uitgereikt gekregen. Het keurmerk is in 2014 opgericht en is er op gericht om het dierenwelzijn in de Nederlandse paardenhouderij te verbeteren. Het KWS heeft strenge criteria ontwikkeld op gebied van voeding, huisvestiging, gedrag en gezondheid.

Pagina's