U bent hier

Bundels

Lutz Jacobi nieuwe directeur Waddenvereniging

Geen gaswinning onder de Waddenzee, één beheerder voor het gebied, met elkaar beseffen dat de Waddenzee een uniek gebied is in de wereld. Zomaar wat zaken waar Lutz Jacobi (1955) zich in de afgelopen tien jaar als Tweede Kamerlid hard voor heeft gemaakt. Per 1 mei zal de oud-politica aantreden als directeur van de Waddenvereniging.

Eerste potje mosterd van Groninger biologische zwarte mosterdzaad

Afgelopen woensdag heeft gedeputeerde Henk Staghouwer van de provincie Groningen het eerste potje mosterd van op Groninger bodem geteelde biologische zwarte mosterdzaad in ontvangst genomen.

Schrijfworkshop voor vrouwen met Rita Spijker

Van maandag 16 t/m donderdag 19 april 2018 organiseren Atelier Schier en schrijvster Rita Spijker een schrijfworkshop speciaal voor vrouwen.

Fjoertoer Dark Sky arrangement

Vrijdag 6 april hebben Restaurant De Heeren van Der Schelling, Terschelling en Eilandmeisje een prachtig arrangement. Dineren en wandelen.

Zeiltocht over het Lauwersmeer en de Waddenzee in Paasweekend

Janet en Hans van klipper de Najade en Waddengoud catering Gekruid en Geroerd gaan van 30 maart t/m 2 april een zeiltocht maken.

Presentatie geheel vernieuwd boek ‘Smaak van Texel’

Zaterdag 24 maart 2018 presenteren Annette van Ruitenberg, Ruth de Ruwe en Tanja van den Berge het nieuwe boek De Smaak van Texel.

Presentatie nieuwe CD ‘Wantij’ van Duo Drijfhout

Op zaterdag 24 maart 2018 presenteert het Vlielandse folkduo Drijfhout zijn nieuwe cd ‘Wantij’ in galerie de Reddingbootschuur op Vlieland.

Planktontrip tijdens opening Afsluitdijk Wadden Center

In het weekend van 24 en 25 maart opent het Afsluitdijk Wadden Center haar deuren. Er is van alles te doen, zoals de planktontrip.

Birgit's vegetarische kookcursus maart en april 2018

Birgit Flüg van Waddengoud-catering Birgit Flüg Kok aan Huis (Waddengoud sinds 2013) in het Groningse Stitswerd organiseert in maart en april weer een kookcursus ‘Vegetarisch Koken’ in Groningen.

Dichters van de Ronde Tafel

Op zaterdag 17 maart om 20.30 uur vindt het poëzie-muziek evenement Dichters van de Ronde Tafel plaats bij Cultuurerf Andledon in Den Andel.

Pagina's