You are here

Suudooster

Suudooster's picture
Lid sinds:
02-12-2013
Gemeente: 
Sex: 
Vrouw
Aantal berichten:
81
Aantal reacties:
1
About Suudooster: 

De Suudooster is een leuk appartement dat gebouwd is in een voormalige boerderij. De accommodatie ligt middenin het dorp Hollum en heeft veel privacy. Je zit heerlijk op een paar stappen van de supermarkt en toch is het heerlijk rustig in de tuin en merk je niets van de drukte van het dorp.
De Suudooster hecht aan duurzaamheid. Er liggen zonnepanelen op het dak. Waar het nog duurzamer kan gaan we het nog duurzamer doen.
In november 2013 heeft de Suudooster een opknapbeurt gekregen met nieuwe vloerverwarming, een nieuwe keuken en een frisse nieuwe douche. Voor het heerlijke vakantiegevoel zijn er ook nog eens nieuwe boxspringbedden in geplaatst.
De sfeer is als vanouds, gezellig, niet te groot, comfortabel.
Een extraatje aan de Suudooster is dat de kunstwerken aan de wand te koop zijn. Ze zullen dan ook regelmatig wisselen.
Voor gasten van de Suudooster is het mogelijk om, zonder extra kosten, een snuffelcursus trekharmonica spelen te boeken. Nog zo'n leuk extraatje van de Suudooster. 
De Suudooster staat klaar voor vier personen. 

Westsuudwester
Zusje van de Suudooster is de Westsuudwester.
De Westsuudwester ligt aan de westsuudwestkant van de boerderij. De Westsuudwester is ingericht voor twee personen, een uitstekende uitvalsbasis voor heerlijke ontdekkingstochten op Ameland, een fantastisch onderkomen voor een weekendje bijkomen en een verrukkelijke plekje met privacy en toch vlakbij warme bakker, supermarkt en Herberg De Zwaan en Tante A'n.
De kunstwerken aan de wanden van de Westsuudwester zijn ook te koop. 

De opknapbeurt die de Suudooster te beurt viel moet de Westsuudwester nog ondergaan en daarom wordt dit vakantieverblijf iets goedkoper aangeboden. Het is doelmatig en sympathiek ingericht, alles is aanwezig en voor wie er van houdt: de tegels in de badkamer zijn van een fantastisch retro dessin.

Wandel mee met de Suudooster & Westsuudwester
Vanuit de Suudooster & Westsuudwester zijn diverse wandelingen uitgezet, wandelingen van drie kwartier tot een uur. Ze zijn niet alleen voor de gasten, maar voor iedereen te lopen. Startpunt voor de gasten van de Suudooster & Westsuudwester is hun tuin, in het algemeen is de start de parkeerplaats van de COOP supermarkt in Hollum. De wandelingen zijn voorzien van weetjes, interessante anekdotes en persoonlijke highlights van de gastvrouw van Suudooster & Westsuudwester. Ze staan hier op de website en zijn mobiel te volgen via de iPhone app Ameland Actueel en de mobiele website ameland-actueel.nl .
Veel wandel-plezier!

Your website: 
www.suudooster.nl
www.twitter.com/suudooster