U bent hier

Adverteren & Wadverteren

Waddenpost is een platform over het waddengebied van Nederland, Duitsland en Denemarken en trekt bezoekers vanuit die drie landen en waddenliefhebbers van de hele wereld.
De website ontvangt vele bezoekers per maand. We gaan ze nog voor u tellen.

Wie wil adverteren op dit platform kan een banner aanleveren van 300 x 100 px. Liggend. Dit kan een Jpg, Gif of Gif-animated bestand zijn.

Banner
Adverteren bij een van de eilanden kost 125 euro per jaar, instapprijs. 
Adverteren op de homepage in de linker kolom tussen de rubrieken kost 30 euro per maand. Hetzelfde geldt voor de rechtkolom en de middenkolom.
De toppositie links boven de rubrieken en rechts boven de Nieuwste fotoalbums - altijd als eerste in beeld - kost 50 euro per maand.
Reserveer hier uw banner.

WaddenWebsite van de Maand
Elke maand zet Waddenpost een website in het zonnetje. Je kunt daar ook je eigen website voor opgeven.
De positie met artikel kost 75 euro.
Bekijk hier de foto-presentatie van de WWvdM. 
Elke WWvdM krijgt aan het begin van de maand een eigen artikel met twee screenshots als foto.
Zie hier het voorbeeld van januari 2014. Van elke WWvdMaand wordt ook een artikel verzorgd en gepubliceerd op Waddenpost.

Wadverteren
Wadverteren is iets bijzonders voor het waddengebied. Het is adverteren zonder rekening maar met ruilhandel.
Wij van Waddenpost komen graag bij u langs om een verhaal over uw werk, hobby, bedrijf, accommodatie of evenement te maken. Ruilhandel is daarbij een goede optie. Biedt u ons bijvoorbeeld een verblijf in uw accommodatie aan dan schrijven wij over uw hotel een mooi stuk voor op Waddenpost. Wij reizen dan zonder al te hoge kosten door het waddengebied en maken mooie reportages en aansprekende verhalen en u wadverteert zonder dat u de beurs hoeft te trekken.

Bel voor adverteren en wadverteren met Waddenpost 06-23 218 213.