U bent hier

De Odisee

NoortOost Producties is aan zijn vijfde productie bezig. Op het filmpje is een repetitie met kostuum in de Heerskamer van Herberg De Zwaan te zien. Het stuk wordt deze keer opgevoerd in de Westerlaankerk in Hollum.

Op 6, 7 en 8 juli 2018 wordt De Odisee gespeeld, over het klassieke verhaal van Odysseus en zijn omzwervingen en avonturen. Zal hij zijn geliefde Ithaca bereiken, zal hij de cycloop, de sirenes en de hem dwarsbomende goden overwinnen? Zal hij zijn Penelope weer in de armen kunnen sluiten? Zijn jarenlange tocht naar huis vol hindernissen levert een stuk in twee bedrijven op dat vanaf de kansel en vanuit de kerkbanken wordt opgevoerd.

NoortOost Producties begon in 2016 met Wereldleiers, een topconferentie van wereldleiders op Ameland. Daarna volgden Serenade, Pas op dat je geen woord zegt en In volle Zee. Al die producties werden in Herberg De Zwaan gespeeld, de herberg die ook repetielocatie is. De Odisee is een grotere productie dan de eerste vier en daarom wordt er deze editie uitgeweken naar de Westerlaankerk, die overigens wonderschoon bij het stuk past. Er is een (Grieks) hapje en drankje aanwezig, verzorgd door De Zwaan en napraten is ook in de herberg.

Vrijdag 6 (20:15 uur), zaterdag 7 (20:15 uur)en zondag 8 juli 2018 914:15 uur). Kaartje kost 9 euro en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar. Kaartjes bestellen kan via telefoon 06 246 303 18 van NoortOost Producties.

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie