U bent hier

De Amelander Historie Krant van december is uit!

De Amelander Historie-krant is een digitale krant die u per mail kunt ontvangen. Iedere maand versturen we deze krant naar vele Amelandliefhebbers. In deze extra dikke editie van de Amelander Historie Krant leest u over de strenge winter van 1947 op Ameland. Veel Amelanders durfden de oversteek over het dichtgevroren wad te maken. Lees ook het bijzondere verhaal van Indiëganger Piet Postma, het visioen van Sparrius: hoe de Vlaardinger logger 12 verging. 

Iedere laatste zondag van de maand verstuurt platform Amelander Historie zijn digitale krant boordevol verhalen, foto's en nieuws van de Amelander geschiedenis, cultuur en genealogie. De krant is gratis. Iedereen kan zich eenvoudig aanmelden; u heeft alleen een e-mailadres nodig. Bovendien krijgt u als blijk van waardering een e-book als welkomstgeschenk. Zodra u zich heeft aangemeld en dit is bevestigd, ontvangt u dit e-book als pdf per mail. 

Andere onderwerpen in deze krant zijn: 60-jarig jubileum van de Ouwe Pôlle, 25 jarig bestaan museum Swartwoude, een overzicht van Amelander commandeurs, een autobiografie van schrijfster M.A.M. Renes-Boldingh, samenwerking tussen Amelander Historie en de Ouwe Pôlle, en natuurlijk de museumstuk van de maand december!

U kunt de Amelander Historie-Krant van december hier bekijken. 

 

Bronnen: 

Amelanderhistorie.nl

Average: 3.6 (8 votes)
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie