U bent hier

Suudooster in de Kunstmaand

November is Kunstmaand op Ameland. Overal op het eiland is dan kunst te zien. Schilderkunst, tekenkunst, fotografie, beelden, binnen- en buitenkunst.
De Suudooster is een prachtige uitvalsbasis voor een paar dagen kunst genieten. 
Voor de mensen die speciaal voor de Kunstmaand komen ligt er dan een Kunstmaand Agenda op tafel klaar. Een presentje voor de echte liefheber.

Te voet zijn diverse locaties vanuit de Suudooster te bereiken. De Westerlaankerk, Herenwegkerk en de grote kerk zijn prachtige tentoonstellingsruimtes. Elk jaar weer is daar te genieten van mooi werk in een prachtige ruimte. 

Onder de Vuurtoren is een mooie locatie om even naar toe te lopen en het biedt allerlei verrassends te genieten op kunstgebied. In Hollum zijn meer locaties die speciaal voor de Kunstmaand zijn ingericht. Hotel Amelander Kaap is altijd van de partij met buitenkunst, het Maritiem Museum en Museum Sorgdrager hebben ook elk jaar weer een speciale Kunstmaand tentoonstelling.

En wie even genoeg kunst gezien heeft neemt plaats op een bankje met uitzicht op zee of blik op Terschelling of bezoekt herberg De Zwaan voor een neut.
De Suudooster heet kunstminnend publiek van harte welkom.

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie