U bent hier

Serious Requestmannen lopen door Nes

In het Adventurerun weekeinde is op Ameland een lokale voorloper van de actie voor het Rode Kruis van 3FM Serious Request.

Aftrap
Op vrijdag 13 december om 17.30 uur is de aftrap van het jubileumprogramma van de tiende Ameland Adventurerun met de Serious Requestmannen Loop. Het is een activiteit om alvast in de stemming te komen door een feestelijke warming up en ontspannen loop door de verlichte straten in en rondom Nes.

Meelopen
Wie ook mee wil lopen kan zich melden, alleen of met vrienden, familie en loopmaatjes via inschrijfbureau@adventurerun.nl .

Warming up
Na het welkomstwoord door de organisatie zal Gianna Faats een muzikale warming up verzorgen en daarna klinkt het startschot van deze feestelijke loop door Nes. Het parcours heeft een lengte van 1500 meter met een aantal leuke verrassingen en kan één of twee keer gelopen en/of gewandeld worden. Bij terugkomst op het Kerkplein is er  muziek en alle deelnemers ontvangen bij aanvang een leuke attentie.

Een euro p.p.
Stichting Sportpromotie Ameland schenkt per inschrijving van de Serious Requestmannen Loop een euro aan de actie voor Serious Request op Ameland.
Op 20 december gaan hardlopers op passende wijze de gehele opbrengst van Glazen Huis Ameland aanbieden bij de DJ's van 3FM Serious Request in Leeuwarden.

Bronnen: 

Persbureau Ameland

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie