U bent hier

Suudooster in Hollum

De Suudooster in Hollum is een appartement dat is gebouwd onder het dak van een voormalige boerderij. Het is ingericht voor vier personen en ligt aan de zuidoost kant van het pand. De ramen zijn op het zuiden gericht en voor het appartement ligt een lekkere tuin.

Bomen (dennebomen, meidoorn, lijsterbes, vlier, berk, esdoorn) zorgen voor schaduw wanneer de zon hoog staat en voor volop levendigheid door de vogeltjes die er broeden en kwinkeleren.

De Suudooster ligt midden in het dorp. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik en toch zit je heerlijk rustig. De beschutte tuin met terraszitje biedt volop privacy en voldoende speelruimte. Nog meer speelruimte vind je op het strand dat op een afstand van een dikke kilometer ligt.

De vuurtoren, het Noordzeestrand en de Waddenkust, het is allemaal iets meer dan een kilometer lopen. De paardenreddingboot rolt op enkele tientallen meters afstand van het huisje door het dorp; je kunt de rupsbanden vanuit de tuin horen ratelen.

De Suudooster heeft vloerverwarming en een radiator voor de snelle bijverwarming en voor een ontspannen nachtrust staan er heerlijke boxspring bedden.
De gasten van de Suudooster kunnen zonder extra kosten gebruikmaken van een wifi-voorziening.

In de boekenkast staat een Ameland-bibliotheekje en de kunst aan de muren is te koop. De Suudooster in Hollum is een uitgelezen plekje voor een weekendje weg in de lente of herfst, een vakantieweekje op het eiland in de winter of een heerlijk verblijf in de zomer.
 Kijk op www.suudooster.nl of bel met 06 23 218 213

De film is gemaakt door Video Ameland.

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie