U bent hier

Bundels

Elke Waddenposter kan zijn publicaties bundelen via de trefwoorden die aan de publicaties zijn meegegeven. Bij elke publicatie vul je het eiland (of de zee of het vasteland) in en de rubriek. Dan is er een vak waar je trefwoorden in kunt vullen, de tags. Plaats je bij drie verschillende publicaties drie keer hetzelfde relevante trefwoord, dan bundelt Waddenpost deze vanzelf tot een bundel die op je persoonlijke pagina komt te staan.

Tags
Schrijf je bijvoorbeeld een gedicht over Texel, dan kies je bijvoorbeeld voor Texel als eiland, Kunst & Cultuur als rubriek en in het vakje tags zet je gedicht. Zet je bij elk gedicht de tag gedicht, dan heb je na drie gedichten een bundel Gedicht.
Heb je bijvoorbeeld van verschillende Waddeneilanden een foto van de vuurtoren gepubliceerd in een fotoalbum dat je aanvult tot je alle vuurtorens hebt gefotografeerd en gepubliceerd, dan is een van je tags natuurlijk vuurtoren

Cijfer
De bundel met de meeste publicaties staat vooraan. De inhoud van de bundel is in een cijfer weergegeven op de volgende manier: Vuurtoren (12).
Als er geen cijfer achter de bundel-naam staat, dan zijn er drie publicaties met die tag gepubliceerd door de betreffende Waddenposter.
Gebruik geen eilandennaam als tag, want het eiland heb je al gekozen. Dat moet niet dubbel.

Meer
Met bundels laat je zien over welke onderwerpen je gepubliceerd hebt en het kan bij lezers interesse wekken om meer van je te lezen of te bekijken.
Bekijk hier een Waddenposter met al een behoorlijke verzameling Bundels.