U bent hier

DOE MEE

‘Laat eens wad van je horen.’ Dat is het motto van Waddenpost. Wil jij ook eens wad van je laten horen en publiceren over het waddengebied? Meld je dan aan als Waddenposter. 

Aanmelden als Waddenposter
Waddenpost waardeert je bijdrage in de vorm van een blog, artikel, foto, schilderij, filmpje, gedicht. Als het waddengebied maar de inspiratiebron is. Met meer Waddenposters krijgt een steeds uitgebreidere en interessantere Waddenpost vorm die aan belang wint en een inspiratie voor velen zal zijn. Draag daar je steentje - waddenblubbertje is in dit verband toepasselijker - aan bij door ook te gaan schrijven, fotograferen, filmen en publiceren van jouw waddenmateriaal en laat anderen meegenieten. Een aardige bijkomstigheid is dat je er nog aan kunt verdienen ook en via de Waddenpost-groep kennismaakt met je collega Waddenposters.

Verdienen aan Waddenpost doe je via de bij jouw publicaties weergegeven Google AdSense advertenties. Van die weergaven verdien je 50 procent van de advertentie-inkomsten. Google AdSense geeft daarvoor duidelijke statistieken en Google AdSense draagt zorg voor de uitbetaling. Voordat het zover is moeten we eerst veel bezoekers hebben.

Waddenpost rekent geen vergoeding voor deelname aan de website Waddenpost. Waddenpost verdient net als de Waddenposters aan de advertenties op de website. Bij de Google Ads deelt Waddenpost die opbrengst met de Waddenposter. De opbrengsten uit overige advertenties, die door Waddenpost zelf worden geworven en gepubliceerd, zijn voor Waddenpost en vloeien in marketingpot van de website, totdat er genoeg pageviews zijn om inkomsten uit Google Ads met de Waddenposters te gaan delen.

Stap in
Stap tot aan je kuiten in de waddenblubber, ruik de zilte lucht en maak met je collega-Waddenposters de mooiste, rijkste en interessantste verzameling waddenbelevenissen.

Meld je aan als Waddenposter, door op Registreer te klikken, rechtsboven op de voorpagina.
Als Waddenposter ga je akkoord met de algemene voorwaarden.