U bent hier

Advertentie

Vasteland

In het kader van LF2018 heeft beeldend woordkunstenaar Connie Harkema ruim 50 schilderijen en gedichten gemaakt. Zij zijn dit hele jaar in verschillende samenstellingen en op diverse locaties te bezichtigen onder de titel "Friesland in Europa". “Alma-Tadema” maakt deel uit van de serie “Verhaalportretten”.
In het kader van LF2018 heeft beeldend woordkunstenaar Connie Harkema ruim 50 schilderijen en gedichten gemaakt. Zij zijn dit hele jaar in verschillende samenstellingen en op diverse locaties te bezichtigen onder de titel "Friesland in Europa". “Slauerhoff” maakt deel uit van de serie “Verhaalportretten”. Deze gaat over bekende mensen die in Leeuwarden hebben gewoond en door Europa zijn gereis
Tijdens de Zomervakantie van 7 juli tot en met 2 september organiseert Zeehondencentrum Pieterburen dagelijks allerlei activiteiten voor kinderen en volwassenen. Schuif aan bij de interactieve quiz over Gewone zeehonden of leer meer over het skelet van een zeehond. Kom natuurlijk spelen in de nieuwe Waddenspeelplaats en je kunt zelfs naar de haaien van de Waddenzee.
Van 1 tot en met 14 juli draagt ook Arriva bij aan de Elfwegentocht. Alle bijna 200 bussen in de provincie Fryslân rijden tijdens de Elfwegentocht op HVO. De Elfwegentocht is een evenement in het kader van Culturele Hoofdstad Leeuwarden-Fryslân 2018 en stimuleert het fossielvrij reizen in Fryslân.
Arriva en TU Delft tekenen samenwerkingscontract model CO2-meter Noordelijke spoorlijnen
In het kader van LF2018 heeft beeldend woordkunstenaar Connie Harkema ruim 50 schilderijen en gedichten gemaakt. Zij zijn dit hele jaar in verschillende samenstellingen en op diverse locaties te bezichtigen onder de titel "Friesland in Europa". Mata Hari maakt deel uit van de serie “Verhaalportretten”, over bekende mensen die in Leeuwarden hebben gewoond en door Europa zijn gereisd
Tijdens The Tall Ships Races (3 t/m 6 augustus) gaat De Taalkaravaan voor anker in Harlingen. Daarmee versterkt Lân fan taal het evenement met een rijk (muziek)programma waarin talen en verhalen centraal staan.
5 juli lezing over de naoorlogse walvisvaart van Nederland in Theaterkerk Nes (D)

Advertentie