U bent hier

Advertentie

Werelderfgoed

Waddengoudfotograaf Ellen Floris van Atelier Elbow Works in het Friese St. Annaparochie heeft weer een nieuwe serie wadkaarten op de markt gebracht. Allemaal foto’s geschoten in het Friese Waddenkustgebied. Oude kaarten verkoopt Ellen voor de halve prijs.
Duitse journalisten schrijven een blog over de Werelderfgoed Waddenzeepakketreis op Reiseratgeber24. Ook hebben ze een prachtig filmpje gemaakt. De pakketreis hebben we samen met ondernemers van Waddengouddorp Oosterend-Terschelling en de Duitse touroperator Reisen mit Sinnen ontwikkeld.
Zaterdag 30 juni 2018 en zondag 1 juli 2018 vindt het de jaarlijkse Dag van het Wad weer plaats. In de waddengebieden van Noord-Holland, Friesland en Groningen zijn diverse Waddengoud gecertificeerde bedrijven die activiteiten tijdens dit evenement organiseren voor het publiek. Een overzicht.
30 juni 2018 is de Dag van het Wad. Ze vieren de verjaardag van de Waddenzee met om 12 uur de Plastic Safari door de haven van Lauwersoog.
Tot en met donderdag 20 september is het op afspraak mogelijk een dagtocht met Waddengoud-bedrijfDe SeedyksterToer te boeken. Met een panoramawagen beleven bezoekers hoe mensen hier leven met de Waddenzee en hoe de landbouw zich hier ontwikkelde.
Dag van het Wad is een dag om te vieren dat de Waddenzee al 9 jaar werelderfgoed is.
Op donderdag 13 september organiseren het Waddengoud gecertificeerde reisbureau Tour de Wadden en FotoDeVoogd weer een fotografieworkshop.
Op zaterdag 1 september organiseren het Waddengoud gecertificeerde reisbureau Tour de Wadden en FotoDeVoogd weer een fotografieworkshop.

Advertentie

Advertentie