U bent hier

Advertentie

Terschelling

Archivaris Jan de Ruiter (1950) en journalist Arjen Bakker (1980) hebben hun boek Steken wij af naar dieper water gepresenteerd, over de ruim 125-jarige geschiedenis van de Gereformeerde Kerken op Terschelling en Vlieland (die laatste tot de verzelfstandiging in 1968).
Gedicht over Terschelling.
Vrijdag 6 april hebben Restaurant De Heeren van Der Schelling, Terschelling en Eilandmeisje een prachtig arrangement. Dineren en wandelen.
We waren erg onder de indruk van de mooie natuur op Terschelling. Een impressie.
Gedicht over Terschelling.
FRIA Overzee 4.0: leden laten zich inspireren door 't wad. Gedurende 3 maanden te zien bij Galerie 't Spinsel en Hotel Schylge.
Marloes Fopma, ook wel bekend als de verhalenjutter van Terschelling heeft met haar bedrijf Eilandmeisje het Waddengoud-keurmerk gekregen. Door het doorgeven van bijzondere eilandverhalen wil ze de liefde voor Terschelling delen omdat ze gelooft dat verhalen mensen verbinden met dit eiland.
Deze winter heeft verhalenjutter Eilandmeisje in Waddengouddorp Oosterend op Terschelling de ‘Schemerwandeling Joon’ gelanceerd. Exclusief voor abonnees van de nieuwsbrief van Eilandmeisje, biedt zij deze tocht t.w.v. € 17,50 gratis aan op donderdag 15 februari 2018.

Advertentie