U bent hier

Win een waardebon - WP-Actie 13

WP-Actie 13. Waddenpost verloot een Bol.com waardebon van € 50 tussen de Waddenposters die drie of meer nieuwe Waddenposters aanbrengen. Elke nieuwe Waddenposter die is binnengehaald door een bekende of nieuwe Waddenposter kan die naam bekend maken via een intern bericht aan Jeanet in het dashboard. Waddenpost verzamelt die namen en kiest aan het einde van december 2016 een winnaar.

Elke Waddenposter kan in zijn familie, vrienden- en kennisenkring liefhebbers werven die ook gek zijn op de wadden, die mooie foto's maken van zonsondergangen op de Waddeneilanden, die leuke filmpjes hebben gemaakt van surfactiviteiten en mooie verhlen willen posten op Waddenpost. Op die manier groeit de Waddenpost community en groeit het aantal posts over dit prachtige gebied. Om thuis al likkebaardend te genieten van het wad, lol te hebben in je eigen aandeel en anderen te laten zien wat er is te zien en beleven.

Kijk om je heen en zet bedrijven, huisjesverhuurders, vakantiegangers, festivalvierders, stille genieters en natuurliefhebbers aan tot het plaatsen van berichten in woord, foto en bewegend beeld op Waddenpost. En vergeet ook niet om de agenda in te vullen. Zet je evenement op de waddenkalender.
Op naar een rijkelijk gevuld Waddenpost.
De actie gaat 23 februari 2016 in en duurt tot 31 december 2016.

Bronnen: 

Waddenpost

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.
afbeelding van AmelanderHistorie
Mooie WP-actie!

Advertentie