U bent hier

WP-Actie 12

Winnaar van WP-Actie 12 wordt de Waddenposter die de meest grappige post publiceert, voor het eind van het jaar 2015.
Een grappig verhaal, een hilarische foto, een dom filmpje waar je om kunt lachen: post het en maak kans op dit pakket van drie jaarboeken Ameland in 2008, 2009 en 2010. Collectorsitems voor de Amelandliefhebber en boeken die op geen enkele Amelander boekenplank mogen ontbreken. Leuk om te hebben en mooi om cadeau te doen. Inspirerend voor wie van een ander eiland komt.
Waddenpost doet ze cadeau aan de winnaar van de Waddenpost Actie nummer 12.

Waddenpost heeft al 11 winnaars blij gemaakt met een prijs: een boek, een pakket lekkere regionale producten of een weekendje Ameland. De prijzen zijn een beloning voor de Waddenposters die er wat leuks van maken en die regelmatig posten op Waddenpost. De acties willen tevens een stimulans zijn voor nieuwbakken Waddenposters of voor mensen die de drempel nog over moeten stappen.

Ga er even voor zitten, maak een account en begin. Wij van Waddenpost zijn op de achtergrond aanwezig om te helpen. Waddenpost kent een intern berichten-systeem waarmee je altijd een vraag aan de beheerder van WP kunt stellen.
Waddenpost nodigt je uit om je evenement op Waddenpost te plaatsen en je bedrijf, vakantiehuisje of je tekeningen die je hebt gemaakt van het strand.

Welkom op Waddenpost en doe ook mee aan WP-Actie 12.

Bronnen: 

WP

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie