U bent hier

WP-Actie 15

Winnaar van WP-Actie 15 wordt de Waddenposter die de mooiste zomerse foto van de Wadden post in een fotoalbum, voor 31 december 2017.

Zomer op de Wadden is spelen op het strand, springen in de golven en schelpjes zoeken langs de vloedlijn. Waddenpost verzamelt graag de warmste foto's, de leukste strand activiteiten en de blubberigste kwelders in het waddengebied. 

Maak een account aan, als je die nog niet hebt, en post je platen. Dat kan één foto zijn of een serie, maximaal 16 per fotoalbum. De winnaar van de meest zomerse foto wint een weekendje buiten het hoogseizoen in vakantiehuisje de Suudooster op Ameland.

Waddenpost heeft al 14 winnaars blij gemaakt met een prijs: een boek, een pakket lekkere regionale producten en al eerder een weekendje Ameland. De prijzen zijn een beloning voor de Waddenposters die er wat leuks van maken en die regelmatig posten op Waddenpost. De acties willen tevens een stimulans zijn voor nieuwbakken Waddenposters of voor mensen die de drempel nog over moeten stappen. En die drempel is niet zo hoog, want wie wil nu niet laten zien hoe geweldig het waddengebied is. De foto's blijven makelijk vindbaar op Waddenpost staan en kunnen op alle social media platforms worden gedeeld.

Ga er even voor zitten, maak een account en begin. Wij van Waddenpost zijn op de achtergrond aanwezig om te helpen. Waddenpost kent een intern berichten-systeem waarmee je altijd een vraag aan de beheerder van WP kunt stellen.

Waddenpost nodigt je uit om je evenement op Waddenpost te plaatsen en je bedrijf, en je vakantiehuisje en ook je tekeningen die je hebt gemaakt van het strand. Laat het anderen zien en inspireer en nodig uit, zodat er op nog meer manieren genoten kan worden van de wadden.

Welkom op Waddenpost en doe ook mee aan WP-Actie 15.

Zet bij elk deelnemend fotoalbum WP-Actie 15 in het vakje van Tags, Trefwoorden. Dan weten we altijd de deelnemers aan WP-Actie 15 te vinden.

De foto bij dit artikel is van Jeanet de Jong. Het is het bundeltje dat op het strand achterblijft bij de dagelijkse zwempartij in de Noordzee. Jeanet hoort bij Waddenpost en dingt niet mee naar de prijs. 

Average: 3.3 (7 votes)
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.
afbeelding van Jeanet
De eerste is binnen!

Advertentie