U bent hier

Cursus Cultuurlandschappen van de Wadden

Inschrijving geopend

5 beurzen voor masterstudenten beschikbaar

Van 30 oktober tot en met 1 november 2018 organiseren het Kenniscentrum Landschap van de Rijksuniversiteit Groningen en de Waddenacademie een driedaagse cursus Cultuurlandschappen van de Wadden.  

De driedaagse kennisverdiepende cursus biedt inzicht en overzicht  van de cultuurlandschappen van het Waddengebied. Gerenommeerde landschapsspecialisten waaronder Theo Spek, Meindert Schroor en Mans Schepers verzorgen colleges, veldpractica en workshops. In de avonden vinden debatten en presentaties plaats. De driedaagse besluit met een busexcursie naar het relatief onbekend Waddenlandschap.

Doelgroep
De cursus is voor lokale en provinciale bestuurders en ambtenaren, medewerkers van maatschappelijke organisaties, medewerkers van adviesbureaus en natuurbeheerders, medewerkers van waterschappen, medewerkers van natuur- en landschapsorganisaties, (landschaps)architecten, en studenten. Er kunnen maximaal 50 deelnemers aan de cursus meedoen.

Beurzen voor studenten
Het Kenniscentrum Landschap en de Waddenacademie stellen voor de Waddencursus vijf beurzen voor masterstudenten beschikbaar, waardoor zij zonder financiële kosten aan de cursus kunnen deelnemen.

Masterstudenten die voor een beurs in aanmerking willen komen worden verzocht om voor 20 oktober een korte motivatiemail te sturen naar Anne Wolff, projectleider Kenniscentrum Landschap (a.j.wolff@rug.nl). Mochten er meer dan vijf kandidaten zijn dan zal een selectie op basis van de motivatie worden gemaakt. Over de gemaakte selectie kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer informatie en aanmelden
Kijk hier voor een uitgebreide beschrijving van de cursus per dag en het aanmeldformulier.

Bronnen: 

Waddenacademie

Average: 3.4 (127 votes)
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie