U bent hier

Fijne Kerstdagen en een mooi 2018

Waddenpost wenst iedereen en alle Waddenposters in het bijzonder, fijne Kerstdagen, een goed uiteinde en fantastisch begin van het nieuwe jaar. In 2017 staan er al meer dan 430 actieve Waddenposters op Waddenpost. Vierhonderdzevendertig waddenliefhebbers die regelmatig iets over de Wadden op Waddenpost publiceren. Vanuit diverse invalshoeken wordt het Waddengebied in het zonnetje gezet.

Daar gaan we in 2018 mee door en dat ook nog eens in het Duits, Deens en Engels.

We wensen dat er in 2018 nog veel Waddenposters een bijdrage aan Waddenpost gaan leveren, zodat het Waddengebied uitbundig in het zonnetje wordt gezet. Bovenal wensen we gezondheid voor een ieder en gezondheid voor de Waddenzee.

Wil je ook een Kerstwens plaatsen, dan kan dat.  Waddenposters kunnen gewoon inloggen, zoals ze gewend zijn en een groet plaatsen. Voor wie nog geen Waddenposter is, is dit de kans om er een te worden. Maak een account aan, schrijf je in als Waddenposter en plaats je eigen Kerstgroet of Kerstwens.

Het plaatsen van een Kerstgroet is gratis. Zet er mooie kerstfoto's bij, dan draagt het ook nog eens bij aan een kerstachtige Waddenpost.

Bronnen: 

Waddenpost

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie