U bent hier

WP-Actie 14

Winnaar van WP-Actie 14 wordt de Waddenposter die de mooiste foto van een zonsopkomst of zonsondergang post in een fotoalbum, voor 30 juni 2017.

Zonsopkomsten en zonsondergangen kunnen spectaculair zijn op de Waddeneilanden. Waddenpost verzamelt graag de vlammendste foto's, de meest roze luchten en de onwaarschijnlijkste kleurenbanen van de opkomende en ondergaande zon in het waddengebied. 

Maak een account aan en post je platen. Dat kan één foto zijn of een serie, maximaal 16 per fotoalbum. De winnaar van de spectaculairste foto wint een weekendje in vakantiehuisje de Suudooster op Ameland.

Waddenpost heeft al 13 winnaars blij gemaakt met een prijs: een boek, een pakket lekkere regionale producten en al eerder een weekendje Ameland. De prijzen zijn een beloning voor de Waddenposters die er wat leuks van maken en die regelmatig posten op Waddenpost. De acties willen tevens een stimulans zijn voor nieuwbakken Waddenposters of voor mensen die de drempel nog over moeten stappen. En die drempel is niet zo hoog, want wie wil nu niet laten zien hoe geweldig het waddengebied is. De foto's blijven makelijk vindbaar op Waddenpost staan en kunnen op alle social media platforms worden gedeeld.

Ga er even voor zitten, maak een account en begin. Wij van Waddenpost zijn op de achtergrond aanwezig om te helpen. Waddenpost kent een intern berichten-systeem waarmee je altijd een vraag aan de beheerder van WP kunt stellen.

Waddenpost nodigt je uit om je evenement op Waddenpost te plaatsen en je bedrijf, en je vakantiehuisje en ook je tekeningen die je hebt gemaakt van het strand. Laat het anderen zien en inspireer en nodig uit, zodat er op nog meer manieren genoten kan worden van de wadden.

Welkom op Waddenpost en doe ook mee aan WP-Actie 14.

De zonsondergangfoto bij dit bericht is gemaakt door Waddenposter Jeanet. Zij dingt als redacteur van WP niet mee naar de prijs. De foto is gemaakt vanaf de pier bij Nes op Ameland en laat het wad en in de verte de vuurtoren zien in het kleurenspel van een geweldige zonsondergang.

Bronnen: 

WP

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.
afbeelding van AmelanderHistorie
Een mooie actie Waddenpost! We zijn benieuwd naar de mooie foto's die zullen worden geplaatst.
afbeelding van Rodica Stan
Hallo WP, Gisteren teruggekomen uit Ameland, zou ik graag mee willen doen aan de fotowedstrijd WP-Actie 14. Ik heb in de loop van de jaren foto's van zonsopkomsten en zonsondergangen gemaakt op het Wad, vanaf de eilanden, vanuit Friesland en vanaf het water, tijdens het varen of tijdens droogvallen op het Wad. Hoe kan ik mijn foto's opsturen om mee te mogen doen aan deze wedstrijd? Met vriendelijke groet, Rodica
afbeelding van Mirjam Hellingman
Ik kan helaas nergens terugvinden hoe je de foto's kan insturen....
afbeelding van Harald Kouseband
Wanneer word de uitslag van de wp-14 actie bekend gemaakt?

Advertentie