U bent hier

Pellworm - groen eiland in de Waddenzee

Het Noord-Friese Waddeneiland Pellworm ligt aan de westkust van Sleeswijk-Holstein. Het wordt het groene eiland in het wad genoemd.
Pellworm wordt, net als de andere Waddeneilanden, omringd door natuurschoon. Op de grens tussen land en open zee ligt de Waddenzee - een fascinerend getijdenlandschap waarvan er geen tweede op de wereld is.

Natuurschoon
Het Waddeneiland Pellworm is 37 vierkante kilometer. Het landelijke karakter en de natuurschoon zijn kenmerkend voor het eiland. De ongerepte natuur en vriendelijke mensen zijn verder gewaardeerde kenmerken van dit eiland in het midden van het wad. Toerisme speelt een belangrijke, maar niet dominante rol op het eiland. De gasten harmoniseren met de dagelijkse gang van zaken van het eiland en de eilanders.

Kindvriendelijk
Families met kinderen en jongeren genieten van de kindvriendelijkheid op alle gebied. De accommodaties en de restaurants hebben oog voor kinderen. De evenementen die er worden georganiseerd bieden plezier en genieten voor jong en oud.
Van de Olympische Wadden Spelen tot aan de piratenrit, van een bezoek aan de zeehonden op de boot tot aan optochten en meer. Het maakt de vakantie spannend en onderhoudend.
Speciaal voor kinderen is er veel te doen, in de spa en bij de toeristische dienst die van alles voor kinderen organiseert.
Voor de jongeren zijn er vele  sportfaciliteiten. Je kunt er tafeltennissen, volleyballen en beachvolleyballen en ook inline skaten en fietsen. Pellworm wordt een klein paradijs genoemd.

Bronnen: 

pellworm.de

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie