U bent hier

Persoonlijke pagina

De Waddenposter vult de persoonlijke Waddenposter-pagina met een foto van zichzelf of iets dat de Waddenposter symboliseert. Daarnaast is er ruimte voor een tekst over de Waddenposter, zoals de motivatie om over het waddengebied op Waddenpost te publiceren. Er kunnen linken naar eigen websites bij worden geplaatst. Alle publicaties van de Waddenposter worden op die pagina weergegeven.
De bundels worden ook op deze pagina verzameld. Kijk op deze persoonlijke pagina om inspiratie op te doen.

Aansprekend
Aan de linkerkant van de pagina staat een advertentie.
Maak de persoonlijke pagina zo interessant mogelijk met een aansprekende tekst en publicaties rondom, zodat bezoekers een interessante pagina treffen die ze vaker willen bezoeken. Schrijf over je specialiteit, motivatie en wat je gaat publiceren op Waddenpost. Zorg dat er snel na aanmelding minstens één publicatie op je naam staat, pas dan ben je als Waddenposter zichtbaar.
Koppel trefwoorden aan je publicaties in het trefwoordenveld. Heb je drie of meer publicaties met hetzelfde trefwoord, dan maakt Waddenpost automatisch een bundel die ook op je persoonlijke pagina zichtbaar wordt. Bekijk hier een voorbeeld van een Waddenposter met Bundels.
Bekijk hier alle Waddenposter.
Om een persoonlijke pagina te zien klik je een Waddenposternaam of -avatar aan.

Interesseren
Voor de Waddenposterpagina is het belangrijk hem zo volledig mogelijk in te vullen en er linken naar de eigen websites op te plaatsen via het invulvak Eigen websites. Plaats geen websitelinken in de tekst. Ook belangrijk: interesseer zoveel mogelijk lezers voor je werk op Waddenpost en deel je publicaties op de social media en zet linken naar je artikelen of naar Waddenpost op je eigen website. Je kunt ook een eigen startpagina (via jouwpagina.nl bijvoorbeeld) maken, waar je al je eigen linken verzamelt.
Zie hier een voorbeeld van zo'n startpagina.

Dashboard
Heb je een vraag over het publiceren op Waddenpost, log dan in, ga naar je dashboard en maak een bericht voor beheerder Jeanet.
Binnen de kortste keren krijg je een bericht via de interne berichtendienst terug.