U bent hier

WaddenWebsite van de maand mei 2017

In de maand mei 2017 is TerschellingHuisjes WaddenWebsite van de Maand. Op de linkverzamelpagia staan linken naar huisjes, appartementen, B&B's, hotels, chalets en tenten die op Terschelling staan en verhuurd worden als vakantieaccommodatie. 

No money
Jij kunt jouw accommodatie ook laten plaatsen en dat kost geen geld. Het enige dat je ervoor hoeft te doen is een link plaatsen naar TerschellingHuisjes met de url http://terschellinghuisjes.jouwpagina.nl

Jouw link hier?
Dat is alles. En even jouw accommodatie doorgeven aan TerschellingHuisjes natuurlijk, dan komt die op de verzamelsite. Aanmelden kan Jouw link hier? dat rechtsboven de pagina van TerschellingHuisjes te vinden is.

Gratis banner
Uit de accommodaties die zich deze maand aanmelden worden 7 gekozen die Accommodatie van de Maad worden en een maand lang een banner naar hun website krijgen op TerschellingHuisjes. Aanmelden dus! De beheerder van TerschellingHuisjes zit er klaar voor.

WWvdM
Wil je ook met jouw website WaddenWebsite van de Maand worden? Meld hem dan aan via Contact met WP, te vinden onder OVER WP.

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie