U bent hier

Horizontoer 2017 op Terschelling

Horizontoer is op Terschelling, gaat dan naar Vlieland en vaart daarna door naar Ameland. De bruine vloot van festival Horizontoer meert weer aan en de muzikanten, theaterartiesten en horizontoerders gaan het eiland weer op. Eilandbewoners en toeristen, kinderen en volwassen: iedereen kan weer gratis of tegen een kleine vergoeding genieten van muziek en theater op straat en in de lokale horeca. Voor de kinderen zijn er speciale kindervoorstellingen, waarbij ze zelf mee kunnen doen.

Horizontoer is een zeilend cultureel muziek- en theaterfestival dat volledig wordt verzorgd door vrijwilligers. Horizontoer vaart dit jaar van 4 tot en met 13 augustus langs de Waddeneilanden. Het festival biedt een podium voor aanstormend talent, ondersteund door reeds doorgebroken artiesten. Er varen vele talenten mee, die de kans krijgen op te treden op de eilanden. Er worden masterclasses gegeven om de talenten te ondersteunen en uit te bouwen.

Bezoekers hebben de mogelijkheid om het festival van backstage mee te maken door mee te varen. Wil je volgend jaar ook meevaren met Horizontoer? Kijk op www.horizontoer.nl.

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie