U bent hier

Startbijeenkomst De Alde Feanen & Culturele Hoofdstad 2018 in Wergea

Datum: 
27 november, 2017 - 19:00
Location: 
De Bidler
Place: 
Wergea

Op maandagavond 27 november 2017 vindt de startbijeenkomst De Alde Feanen & Culturele Hoofdstad plaats in ‘Theaterkerk’ De Bidler in Wergea. Aanleiding voor de bijeenkomst is ‘Fete de la Nature’. Mede door Culturele Hoofdstad is Nationaal Park De Alde Feanen van 25 t/m 27 mei 2018 hoofdlocatie van dit landelijke festival. Een goede reden om uit te pakken.

Om 19.00 uur begint de avond. Joop Mulder, initiator van Oerol en Sense of Place, houdt een inspiratielezing, waarna verschillende Culturele Hoofdstad projecten uit het park zich kort presenteren. Na de pauze wordt de verbinding gelegd tussen projecten, toeristische ondernemers en Fete de la Nature. Het doel van de bijeenkomst is om te kijken hoe men elkaar in 2018 kan versterken.

Het Nationaal Park heeft de afgelopen drie jaar meegedaan aan Fête de la Nature onder de naam Vier de Alde Feanen. De editie in 2018 biedt unieke kansen voor toeristische ondernemers in de regio. Tijdens de startbijeenkomst wordt de eerste stap gezet naar een succesvol 2018 voor Nationaal Park De Alde Feanen. Cultuurmakers, geïnteresseerden, toeristische ondernemers en andere belangstellenden zijn van harte welkom!

U kunt uzelf aanmelden tot 22 november via dealdefeanen@gmail.com

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie