U bent hier

Lezing over de naoorlogse walvisvaart

Datum: 
5 juli, 2018 - 20:00
Location: 
Theaterkerk
Place: 
Nes Dongeradeel

5 juli lezing over de naoorlogse walvisvaart van Nederland in Theaterkerk Nes (D)

Op 5 juli geeft Anne-Goaitske Breteler een lezing over haar boek ‘De Traanjagers, herinneringen van naoorlogse walvisvaarders’. Het boek gaat over de Nederlandse walvisvaarders die na de oorlog van Curaçao en Zuid-Afrika tot de Zuidpool voeren om op walvissen te jagen. Een verleden waar we nu niet graag meer aan terug denken, maar die toen goed was voor de Nederlandse economie.

Reserveren is noodzakelijk en kan via info@theaterkerknes.nl o.v.v. naam, aantal kaarten( aangeven student en/of volwassene) en telefoonnummer. Scholieren/studenten €5,00, volwassenen €7,50. De lezing vindt plaats op 5 juli en start om 20:00 uur in Theaterkerk Nes (Wiesterwei 2, Dongeradeel).

Vooraf is er gelegenheid om gezamenlijk te eten. Wil je aanschuiven? Jan van Jan Cooks4You maakt Frysian Angus burgers van de lava-grill met verse friet. Als dessert staat er verse aardbei milkshake op het menu. De kosten voor het menu zijn €14,95. Je kunt je hiervoor opgeven via info@jancooks4you.nl, aanvang voor het eten is 17.45 uur.

 

Average: 3.3 (4 votes)
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie