U bent hier

Admiraliteitsdagen in Dokkum in de spotlights bij Omrop Fryslân

Admiraliteitsdagen in Dokkum in de spotlights bij Omrop Fryslân!

Noardewyn Live op de Admiraliteitsdagen in Dokkum!

Omrop Fryslân zet Dokkum in de spotlights, met de aftrap van een splinternieuw seizoen Noardewyn Live tijdens de Admiraliteitsdagen.

Noardewyn Live is er bij Omrop Fryslân vanaf september weer iedere vrijdag, live op radio, televisie en internet. Om dat seizoen te openen is presentator Willem de Vries voor de eerste uitzending op de Admiraliteitsdagen in Dokkum. Tijdens die dagen, van 7 tot en met 10 september, barst het in de stad van de boten, schepen en mensen van jong tot oud. Wie een beetje Fries bloed in zich heeft, is er bij. Noardewyn Live start het nieuwe seizoen, met geweldige artiesten midden op de Markt in Dokkum. Kom langs, geniet na van je vakantie en zet je radio vanaf nu weer op 92.2 FM!

In Dokkum verwacht presentator Willem de Vries van Noardewyn Live de volgende artiesten op het podium: Jelle B, The Bounty Hunters (Johannes Rypma), Caroline in’t veld en haar INSPIRATIE INC Band In’t Veld, ft. Madhat Quattaf en een kinderkoor, Gaatze Bosma, de Spaans-Friese groep Xera, het duo Wildwood uit Engeland en Las Bandidas uit Fryslân. Als laatste wordt een zeer speciaal optreden van basisschoolkinderen uit Dokkum op het podium van Noardewyn Live verwacht. Negen scholen hebben in samenwerking met muziekschool Opus3 ieder een koor samengesteld dat op het Piratenfestival een optreden geeft. Verkleed als piraten brengen zij natuurlijk ook bij Willem de Vries hun maritieme kunsten ten gehore! 

Noardewyn Live is er op de Admiraliteitsdagen in Dokkum van 13.00 tot 16.00 uur. Locatie: de Markt.

Bronnen: 

Admiraliteitsdagen

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie