U bent hier

De Nacht van de Nacht komt er weer aan!

De Nacht van de Nacht maakt de overheid en bedrijven bewust van de problemen die lichthinder veroorzaken en gaat aan de slag om hier iets aan te doen. Van de schoonheid van een duistere nacht kunnen we in Friesland gelukkig nog steeds genieten. Bezoek één van de bijna 40 duistere activiteiten die in Friesland georganiseerd worden!

De Friese Milieu Federatie doet ook mee
Dit jaar organiseert de Friese Milieu Federatie met ondersteuning van het Programma naar een Rijke Waddenzee en muziekgroep RemoliNo een prachtige nachtactiviteit in het mooie natuurgebied Noarderleech.

Onze activiteit
Tijdens de Nacht van de Nacht organiseert de FMF een exclusief concert en tocht. In het begin van de avond wordt er een prachtige tour afgelegd in het Noarderleech. De tour zal per trekker en kar door het donkere gebied worden afgelegd. Op verschillende momenten is er een mogelijkheid om stil te staan en te genieten van dit prachtige duistere gebied. In het Noarderleech is het nog écht donker, een bijzondere ervaring. 

Betoverend nachtconcert
Tijdens én na de tocht wordt er een nachtconcert gegeven waarbij “Skaad oer it Waad”, de nieuwe compositie van Herman Peenstra ten gehore wordt gebracht. “Skaad oer it Waad” is geïnspireerd door de nacht. De muziek in deze nachtsuite is betoverend en filmisch, een bijzondere mix van klassiek, minimal en folk. “Skaad oer it Waad” brengt je in een andere wereld. Er ontstaat een sfeer waardoor je als publiek los komt van de muziek en de geheimen van de nacht beleeft.

De muziek wordt midden in het prachtige gebied Noarderleech gespeeld, zodat u tijdens het muziekstuk een prachtig uitzicht hebt over dit mooie en duistere gebied.

Voor de nachtactiviteit zijn slechts beperkt kaarten verkrijgbaar.
U kunt zich aanmelden via: johandirk.van.der.schaaf@friesemilieufederatie.nl. Deelname is kosteloos.

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie