U bent hier

Yoga tocht van Stad naar Wad

Datum: 
22 september, 2018 - 09:30
Location: 
Wadden
Place: 
Groninge/Lauwersoog

Op zondag 22 september 2018 organiseert reisbureau Tour de Wadden samen met Balans Kompas een bijzondere yoga tocht van de stad Groningen naar het Wad. Opstappen is op de Grote Markt in Groningen. Met een oude Volkswagen T2 bus worden de deelnemers naar het Wad gebracht bij Lauwersoog. Een prachtige plek om je hoofd helemaal leeg te maken. Een yoga sessie aan het Wad voelt als een heuse mini-sabbatical.

De deelnemers worden op ludieke wijze van Stad naar Wad gebracht. Maximaal 8 personen nemen om 9.30 uur op de Grote Markt plaats in de VW T2 oldie uit ’69. Een uur laten staan we aan het magische Wad”, vertelt Rens Kalsbeek van Tour de Wadden. “Na een verse fruitshake worden de yogamatjes uitgerold vlakbij de Waddenzee”. 

De Waddenzee is in 2009 door UNESCO tot Werelderfgoed uitgeroepen, en is de plek waar de elementen wind, water en lucht samen komen. Alle zintuigen staan op scherp; voelen, ruiken, proeven (zilte lucht) en kijken. “Yoga lerares Petra Weel van Balans Kompas weet als geen ander wat het Wad doet voor geest en lichaam”, aldus Kalsbeek.

De kosten voor deelname zijn € 50,00 p.p. Dit is inclusief vervoer van stad naar Wad v.v., een Yoga sessie van 1,5 uur, een fruitshake, biologische thee en koek nadien. Duur van de tour is 4,5 uur. 

Opgeven via: http://www.tourdewadden.nl/yoga

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie