U bent hier

Bij wie wil jij slapen punt nl

Wolkom by ús yn 2018!

Lancering website Bijwiewiljijslapen?

Leeuwarden heeft onvoldoende overnachtingsplekken om alle verwachte bezoekers in 2018, het jaar waarin Leeuwarden-Fryslân de culturele hoofdstad van Europa is, onder te brengen. In de Friese provincie is wél meer dan genoeg capaciteit, bij kleinschalige accommodaties op prachtige locaties mét cultuurhistorie. Leeuwarden-Fryslân 2018 gaat over Leeuwarden én Fryslân, dus moeten bezoekers actief uitgenodigd worden om het culturele jaar door heel Friesland te beleven.

Kleine ondernemers kunnen moeilijk opboksen tegen de grote hotels met hoge marketingbudgetten. Daarom slaan 12 kleine recreatie-ondernemers uit Noordoost-Friesland de handen ineen met het initiatief Wolkom by ús yn 2018.

Zij lanceren vandaag hun website.

De ondernemers willen met www.bijwiewiljijslapen.nl bezoekers van Leeuwarden-Fryslân 2018 verleiden om juist bij hen te komen logeren. Want natuurlijk zijn er de grote hotelketens, maar wil je het échte Fryslân beleven dan logeer je bij één van de kleinschalige accommodaties in de provincie. En bij de leukste gastheren (m/v) van Friesland! De 12 ondernemers gooien het hierbij over een heel andere boeg: juist géén website vol foto’s van vakantiehuizen en kamers. Nee, foto’s en filmpjes van de gastheren (m/v) zelf! Want is het niet veel leuker om te kiezen bij wie je wilt slapen? In plaats van waar of waarin?

Het succes van programma’s als Ik Vertrek en Bed & Breakfast laat zien dat ontzettend veel mensen nieuwsgierig zijn naar: wie zijn toch die mensen die in the middle of nowhere een B&B of camping beginnen? Wat beweegt hen? Die vraag staat centraal op de website. Door middel van 12 korte filmpjes met een knipoog, gemaakt door filmmaker/fotograaf Laura Zwaneveld, leer je de gastheren (m/v) kennen. Elke keer dat je op de rode knop drukt, krijg je een filmpje te zien. Druk 12 keer om alle ‘zegeltjes’ op de kaart te plakken, en ze allemaal te zien. Het is moeilijk om hiertussen niet iemand te vinden met wie je een klik hebt.

Hoe leuk is het om te slapen bij iemand die je zelf hebt uitgekozen? Vanaf vandaag kan dat, met bijwiewiljijslapen.nl.

Bronnen: 

Bijwiewiljijslapen.nl

Average: 3.5 (2 votes)
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie