U bent hier

Brug Spannenburg vanwege werkzaamheden voor wegverkeer gestremd

Rijkswaterstaat voert van zaterdag 25 november 22.00 uur tot zondag 26 november 11.00 uur werkzaamheden uit aan brug Spannenburg over het Prinses Margrietkanaal. Aangezien het brugdek omhoog staat tijdens de werkzaamheden is de brug voor al het wegverkeer gestremd. 

De werkzaamheden bestaan uit kleine betonreparaties.

Omleidingsroute
Rijkswaterstaat voert de werkzaamheden ’s nachts uit om de overlast voor het weg- en scheepvaartverkeer tot een minimum te beperken. Voor het wegverkeer is een omleidingsroute via de provinciale wegen en rijkswegen ingesteld. Het verkeer wordt omgeleid in het zuiden via de brug bij de Prinses Margrietsluis of in het noorden via het Prinses Margriet aquaduct (N359, N345, N928, N245, N927 en A6 en A7).  De omleidingen worden met gele borden aangegeven. Het verkeer moet rekening houden met een langere reistijd. De omleidingsroute is niet geschikt voor fietsers, voetgangers en langzaam verkeer.

Hoofdvaarweg Lemmer - Delfzijl
Het Prinses Margrietkanaal maakt onderdeel uit van de Hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl en is één van de belangrijkste waterwegen van ons land. Rijkswaterstaat is eigenaar en beheerder van de vaarweg.

Bronnen: 

Rijskwaterstaat

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie