U bent hier

Ook Arriva doet mee aan 2018 verhalen

Anne Hettinga en Johannes Kramer trappen af met hún verhaal in Arriva-trein

Vrijdagavond 26 januari ontmoet heel Friesland elkaar in winterwarme sfeer om verhalen te vertellen en te beluisteren. In musea, bij mensen thuis én in een Arriva-trein. Want daar trappen gedeputeerde Johannes Kramer en Anne Hettinga, voorzitter Raad van Bestuur Arriva Nederland, af met hun verhaal. Zij dragen hun verhaal voor aan leerlingen van groep 1 en 2 van OBS de Pionier uit Leeuwarden.

U bent van harte uitgenodigd.

 • Datum:                vrijdag 26 januari 2018
 • Tijdstip:               12.15 uur
 • Locatie:               busstation Leeuwarden

Programma:

 • 12.15 uur            Ontvangst leerlingen die worden gebracht in de LF2018 promotiebus (fotomoment)
 • 12.42 uur            Treinrit Leeuwarden-Sneek
 •                              Gedeputeerde Johannes Kramer vertelt zijn verhaal
 • 13.03 uur            Aankomst in Sneek
 • 13.16 uur            Treinrit Sneek-Leeuwarden
 •                              Anne Hettinga, voorzitter Raad van Bestuur Arriva Nederland, vertelt zijn verhaal
 • 13.37 uur            Aankomst in Leeuwarden
 • 13.45 uur            Einde programma

Arriva trotse hoofdsponsor Leeuwarden-Fryslân 2018
Arriva is trotse hoofdsponsor van Leeuwarden-Fryslân 2018. Arriva verbindt Friesland aan Nederland en aan de rest van Europa. Leeuwarden-Fryslân 2018 wordt een uniek cultureel jaar, met hele mooie evenementen waar de vervoerder met haar dienstverlening een grote bijdrage aan levert.

Extra bussen en treinen tijdens openingsweekend
Op zaterdag 27 januari, tijdens de opening van het unieke culturele jaar in Friesland, zet Arriva extra bussen en treinen in. Ook kunnen bezoekers voordelig reizen met een dagkaart. Alle informatie is te vinden op arriva.nl/lf2018. Om 22.51 uur rijdt er een extra trein van Leeuwarden naar Groningen, om 22.52 uur van Leeuwarden naar Sneek/Stavoren en om 22.50 uur vertrekt er een extra trein naar Harlingen Haven. Bezoekers van het openingsevenement kunnen voordelig reizen met een dagkaart á 10 euro.

Bij het WTC Expo is een grote P+R ingericht voor alle evenementen in 2018. De haltes Heliconweg en P+R LF2018/WTC liggen bij het WTC voor de deur en de bus brengt bezoekers naar het station in Leeuwarden. Vanaf het station ben je in een paar stappen middenin de sfeer van LF2018. Parkeren kost € 6,00 en daarmee kunnen bezoekers gratis gebruik maken van de pendelbus (halte P+R LF2018/WTC) en van de lijnen 70, 71 en 97 (halte Heliconweg). Een ticket hiervoor is te koop bij de automaat op het P+R-terrein. Dit ticket is het uitrijbewijs en tevens het vervoerbewijs in d

Bronnen: 

Arriva

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie