U bent hier

DeeEnAa

DeeEnAa is een bedrijf van Bauke Folkertsma en Louwrens Hacquebord dat andere bedrijven en organisaties kan helpen bij het zoeken naar en vinden van goede online promotie.

Bundeling
Na een carrière als adviseur bij verschillende overheden en in de zakelijke dienstverlening begonnen Bauke Folkertsma en Louwrens Hacquebord voor zichzelf. In DeeEnAa bundelen zij hun capaciteiten, kennis en ervaring: een bundeling die, zeggen Folkertsma en Hacquebord, veel meer oplevert dan de som der delen!

Hazen
Ze kennen de toerismebranche letterlijk van binnen en van buiten en hebben gedegen kennis van de omgeving. Ze kennen het landschap, de cultuurhistorie en de natuur, maar ze weten ook "hoe de hazen lopen".

Visie
Folkertsma en Hacquebord hebben een duidelijke visie op de ontwikkeling van het internet als promotiemiddel en ze kunnen die visie vertalen in praktische adviezen en concepten waar klanten direct mee aan de slag kunt. Ze houden er niet van om het moeilijker te maken dan het is. En als het een keer wél wat ingewikkelder is, hebben de twee uitgebreide ervaring met het leiden van complexe projecten en processen.

Wars van vakjargon
DeeEnAa geeft advies op het gebied van goede omgevingsinformatie voor online promotie van regio, plaats, organisatie, product of  branche. DeeEnAa is wars van technisch vakjargon en modetermen. Het gaat meer om de inhoud dan om de verpakking en DeeEnAa kan ervoor zorgen dat de klant zelf invloed heeft op die inhoud.

Omgevingsinformatie
DeeEnAaa helpt om doelgroepen van de klant te voorzien van goede omgevingsinformatie en geeft simpele, doeltreffende en betaalbare adviezen en concepten op het gebied van online promotie.

Wonderland
DeeEnAa is de ontwikkelaar van de formule Wonderland, waarmee een regio internetpromotie kan verrichten. Friesland Wonderland is daar een exponent van.
Samen met de Stichting Friesland Beweegt werkt DeeEnAa aan de realisatie van een effectief platform voor de bijhouding en verspreiding van agenda-informatie: Friesland Agenda.

Gegevens
DeeEnAa
Bezoekadres: Boterstraat 9, 8501 BS Joure
Postadres: Postbus 208, 8501 AA Joure
Telefoon: 0513-415 378
Mobiel: 06-51151519 (Bauke Folkertsma) of 06-29510594 (Louwrens Hacquebord)
E-mail: info@deeenaa.nl

DeeEnAaa is partner van Waddenpost.

Bronnen: 
Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie