U bent hier

Open dag ECR Kening State 17 februari

Op zaterdag 17 februari is er van 11.00 tot 14.00 uur een open dag bij woonzorgvoorziening ECR Kening State. Geïnteresseerden krijgen de mogelijkheid om de locatie te bezichtigen.

Tijdens de open dag krijgt de bezoeker een rondleiding langs de verschillende appartementen en zorghotelstudio’s met uitleg over de woonmogelijkheden en de zorg die geboden kan worden. Het adres is Kening State 1 te Franeker. Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kan men bellen naar de receptie: 088 328 0090.

ECR is een onderscheidende Nederlandse woonzorgorganisatie met 9 locaties en 550 medewerkers verspreid over Nederland. ECR biedt een unieke combinatie van wonen, welzijn en zorg voor ouderen. ECR beschikt over zowel woonzorgappartementen met verschillende luxe-niveaus als zorghotelstudio's voor tijdelijk verblijf. Bij ECR kunnen mensen, alleen of met partner, op eigen wijze ouder worden. Hierdoor kan het leven voortgezet worden op de manier zoals men dat zelf wenst. ECR heeft locaties in onder andere Midden-Nederland en het oosten van het land.

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie