U bent hier

Verdienen

Beloning
Wie publiceert op Waddenpost steekt energie in mooie publicaties. Daar komt wat voor terug in de vorm van een geldelijke beloning. Bij de publicaties en de persoonlijke Waddenposter pagina worden advertenties van Google Adsense vertoond. De advertenties passen zoveel mogelijke bij de publicaties, daar zorgt Google Adsense voor.

Advertenties
Wanneer bezoekers aan Waddenpost jouw artikel lezen, jouw foto zien, jouw video bekijken of agenda onderwerp raadplegen, dan krijgen ze ook de advertenties van Google AdSense onder ogen. Google AdSense geeft een vergoeding voor elke klik op de advertenties. Hoe groot de vergoeding per klik is verschilt per advertentie. Bij de ene is het een cent en bij de andere tientallen centen. Hoe meer je publiceert, hoe meer vertoningen van Google Ads je krijgt en hoe meer je verdient. Wie af en toe iets plaatst op Waddenpost houdt er een zakcentje aan over. Wie er eens lekker voor gaat zitten en regelmatig een bijdrage levert, kan een aardige bijverdienste scoren. Voor de groot-publiceerders kan het zelfs een substantiële bijdrage aan het inkomen opleveren. Het hangt van de hoeveelheid en de populariteit van je publicaties af en van de adverteerders die voor vertoning bij jouw publicaties willen betalen. De enige invloed die je daar op hebt is regelmatig publiceren en veel bezoekers trekken.

Pensioen
Je publicaties blijven op Waddenpost staan, maken deel uit van het geheel aan publicaties over het waddengebied en blijven beschikbaar en geld opbrengen. Over tien jaar kun je nog verdienen aan de bijdragen die je in het begin van Waddenpost hebt gepubliceerd.

Streng
Belangrijk is dat je nooit zelf op de Google Ads klikt of je vrienden en familie of bezoekers stimuleert om op de Google Ads te klikken. Zodra Google AdSense daar lucht van krijgt, wordt je Google AdSense account geblokkeerd. Google AdSense is daar streng in en dat is ook logisch. De kliks moeten dus op een natuurlijke manier plaatsvinden. Lees hierover goed de voorwaarden van Waddenpost en de voorwaarden van Google AdSense door. Lees hier meer over Google Adsense en je aanmeling bij Google.

Grens
Voordat het geld van Google Adsense gaat stromen moet de website van Waddenpost eerst bezoekers trekken. Meer Waddenposters trekken meer bezoekers, kunnen Waddenpost op hun eigen websites propageren zodat Waddenpost bij een groot publiek bekend wordt. Pas als de minimale grens van 1 miljoen paginaweergaven per maand is gehaald, gaat Google Adsense over tot delen van de inkomsten met Waddenposters. Het eerste doel van Waddenpost en de Waddenposters is om die grens te halen. Zodra we die grens bereikt hebben melden we dat meteen en gaan we dat vieren.