U bent hier

Help Wadgasten!

Help Wadgasten een tweede seizoen te maken. Steun ons op VoordeKunst en doneer!

Wadgasten is een mini-serie over muziek, natuur en het leven op het waddeneiland Vlieland. In 5 afleveringen van ongeveer 30 minuten schetsen we portretten van verschillende muzikanten in de Nederlandse muziekscene met Vlieland als decor. Seizoen 1 is in de zomer van 2016 opgenomen, seizoen 2 wordt opgenomen in de zomer van 2017. In het eerste seizoen waren Tangarine, Michelle David & The Gospel Sessions, The Cool Quest, Cyring Boys Cafe en Max Meser te gast.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: om een tweede seizoen Wadgasten te kunnen maken, hebben wij hulp nodig.
We zijn op zoek naar donateurs die kunnen en willen bijdragen aan onze ambities. Het geld zal worden ingezet om extra cameramannen, borden eten voor crew en artiesten, boottickets en hulp in de productie te bekostigen. Onze dank zal groot zijn! Van het resultaat kan iedereen mee genieten: alle afleveringen zullen online te zien zijn. Doneren kan via onze VoordeKunst pagina.

De afleveringen van het eerste seizoen staan inmiddels online op onze gloednieuwe website: wadgasten.nl

Wij maken voor Wadgasten nog veel meer kosten dan de €3500 die we via deze VoordeKunst campagne hopen op te halen. Naast dat we zelf investeren in het project, kunnen we niet zonder de steun van onze partners: Kampeerterrein Stortemelk, Toeristisch Platform Vlieland, Studio de Coöp, Excelsior Recordings, Iepen Mienskipfûns.

Waarom Vlieland? 
Er is iets magisch aan muziek op Vlieland. Door de rust en de vrije natuur ben je even weg van de dagelijkse sleur. Er is ruimte om van muziek te genieten, voor zowel artiesten als publiek. Dit gevoel legt Wadgasten vast. De kijker leert het eiland en de personen achter de muziek kennen. Er wordt dieper ingegaan op de context van verschillende muziekgenres in Nederland, juist in deze tijd waarin alle informatie zo vluchtig is.

Het team 
Concept, productie en regie: Karim Ouri 
Co-productie en audio: Sietse Damen 
Cinematografie en camera: Jonathan Sipkema 
Zakelijke leiding: Nora Hulsink

Het kernteam wordt tijdens de opnameperiode aangevuld met twee extra cameramannen, een redacteur, locatiemanager en editor.

Wil je op de hoogte blijven van Wadgasten? Volg en like ons! 

Average: 5 (1 vote)
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.
afbeelding van Jeanet
Een mooi concept. Hoop dat de crowdfunding lukt.
afbeelding van Crowdfunding
Wij hopen dat het lukt, Wadgasten. Crowdfunding, die regelmatig post over diverse crowdfudingprojecten, heeft er weer even aandacht aan gegeven. Het is nog maar een paar dagen. Iemand moet toch dat Boshuisje willen bezetten, of dat verblijf op Stortemelk willen genieten. Succes nog.

Advertentie