U bent hier

Vlieland krijgt multifunctioneel sportveld

Jeugd en bezoekers van Vlieland kunnen volgend jaar sporten op een nieuw multifunctioneel sportveld tegenover camping Stortemelk. Het bestaande recreatie- en evenementenveld wordt aangepast zodat er diverse sporten kunnen worden beoefend. Ook krijgen schoolkinderen er gymles. Voor dit project ontvangt beheerder Stichting Recreatiebelangen Vlieland € 34.400,- uit het provinciale Iepen Mienskipsfûns. Het project kost € 86.000,-. 

Iepen Mienskipsfûns
Het multifunctionele sportveld op Vlieland is één van de 18 projecten op de Friese Waddeneilanden, die subsidie krijgen uit het Iepen Mienskipsfûns (IMF) van de provincie Fryslân. De projecten zorgen samen voor een investering van bijna € 650.000,- in de leefbaarheid van de eilanden.

Nieuwe aanvragen
In 2018 kunnen eilandbewoners weer op drie momenten subsidie aanvragen uit het IMF. Voorwaarde is een goed initiatief voor het verbeteren van de leefbaarheid op hun eiland.

De volgende subsidieronde is van 15 januari tot en met 9 februari. Kijk voor meer informatie over het IMF en het aanvragen van subsidie op www.streekwurk.frl/imf

Nog geen stemmen
Reactie plaatsen? Lees eerst de huisregels.

Advertentie