U bent hier

Bundels

Atelierbus op Schier weer open

Vanaf 14 juni 2016 is de bus van AtelierSchier weer open. Dinsdag t/m donderdag en zaterdagmiddag op het strand van Schiermonnikoog. De Atelierbus is een omgebouwde stadsbus ingericht als atelier waar eigenaar Garda Meerdink diverse culturele workshops geeft als zingen, schilderen, schrijven en natuur beleven. De markante bus staat bij Paal 3 aan het einde van de Badweg.

Beleef een dagje Texel met Eilandtours

Ervaar Texel eens vanuit een ander perspectief met de cabrioletbus. Geniet van de Texelse zeewind, prachtige wolkenluchten en het panoramische uitzicht, terwijl een lokale gids alles vertelt over de omgeving en het leven op Texel. Meer info en prijzen op: www.evenementenbureautexel.nl/eilandtours/

Texelhoppen met TexelTours

Sinds deze week is er een andere manier van Openbaar Vervoer op Texel. Naast de grote buslijn die vanaf het treinstation Den Helder rijdt naar De Koog zijn er ook kleinere Texelhopper busjes geschikt voor maximaal 8 personen die u bijna overal op het Waddeneiland kunnen brengen. In opdracht van Connexxion verzorgt het met Waddengoud bekroonde TexelTours de Texelhopper.