U bent hier

Bundels

15 juli 2018: vistocht ‘harderjacht’ bij Schiermonnikoog

‘tAiland Lauwersoog organiseert op zondag 15 juli 2018 van 10.00-16.00 uur de vistocht Harderjacht bij Schiermonnikoog.

Plastic Safari door de haven van Lauwersoog

30 juni 2018 is de Dag van het Wad. Ze vieren de verjaardag van de Waddenzee met om 12 uur de Plastic Safari door de haven van Lauwersoog.

‘tAiland Lauwersoog bestaat 6 jaar

Op zondag 5 november 2017 bestaat Proeflokaal ‘tAiland Lauwersoog 6 jaar.

Waddenzeetocht 'Voedsel zoeken bij laag water'

’t Ailand Lauwersoog heeft donderdag 6 juli 2017 een prachtige tocht op ’t Wad voor de boeg. De tocht Voedsel zoeken bij laag water.

Oestertocht bij ‘tAiland Lauwersoog

’tAiland Lauwersoog heeft maandag 5 juni 2017 een prachtige Oester- en kokkeltocht op ’t Wad voor de boeg.

Oestertocht bij ‘tAiland Lauwersoog

’tAiland Lauwersoog heeft zondag 4 juni 2017 een prachtige Oester- en kokkeltocht op ’t Wad voor de boeg.

Grote workshop visfileren elke maand bij 't Ailand

Om als visliefhebber echt de kneepjes van het visfileren te leren op diverse ‘rondvis’ en ‘platsvis’ gaat 'tAiland Lauwersoog de grote fileerworkshop van één hele dag elke eerste zondag van de maand aanbieden. Zondag 5 maart 2017 de eerste grote workshop visfileren bij Ailand Lauwersoog. Meld je nu aan.

Wilde Wadoesters op de Biobeurs 2017

Op 18 en 19 januari 2017 heeft de Biobeurs in Zwolle plaatsgevonden. Dit is de nationale beurs voor de gehele biologische sector. Elk jaar is er ook een Streekplein waar diverse bedrijven die streekproducten maken of verkopen hun handel presenteren. In dit filmpje presenteert 'tAiland Lauwersoog zich met de Wilde Wadoesters.

Zondag 26 maart: Oesterplukdag op 't Oostwad

Zeilen en droogvallen op de Waddenzee, oesters zoeken en rapen met vissers Jan en Barbara en een lunch gemaakt van deze verse oogst midden op de Waddenzee. Je kunt het proeven en beleven op zondag 26 maart 2017.

Wilde Wadoesters op Horecava in Amsterdam

“Wij staan met onze Wilde Wadoesters op de Horecava”, vertelt Barbara Rodenburg van ‘tAiland Lauwersoog trots. In samenwerking met foodgroothandel De Kweker presenteren de ze hun Wilde Wadoesters van 9 t/m 12 januari 2017 op de Horecava 2017 in de RAI in Amsterdam (hal 7). De Kweker heeft de Waddengoud gecertificeerde Wilde Wadoesters sinds kort in hun assortiment.

Pagina's