U bent hier

Bundels

Echt Texels lamsvlees thuisbezorgd

De meivakantie komt er weer aan. Een mooie periode om een heerlijk lentemenu op tafel te zetten. Onze tip: Texels lamsvlees van Specialiteitenslagerij Goënga in Den Hoorn op Texel. Zij runnen al meer dan 10 jaar de webwinkel voor Echt Texels lamsvlees met het Waddengoud keurmerk.

Tip voor het Kerstmenu: Texels lamsvlees thuisbezorgd overal in NL

De Texelse Specialiteitenslagerij Goënga in Den Hoorn bezorgt het Echt Texels lamsvlees door heel Nederland. Bestel het lamTip voor hsvlees op www.texelsbestellen.nl. Vandaag besteld, is morgen koel en vers in huis overal in Nederland. Houd wel rekening met de kerstdrukte, dus het is aan te raden om op tijd te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden bij Goënga zelf: 0222 319252 of winkel@goenga.com

Boerderij Hoogvliet doet mee aan Week van het Texels Lamsvlees

Deze week is het de Week van het Texels Lamsvlees. In kader van deze week kunnen mensen op woensdag 1 juli 2015 van 14.00 tot 17.00 uur Boerderij Hoogvliet in De Waal op Texel bezoeken.

Paastip!: Echt Texels lamsvlees bezorgd door heel Nederland

Paastip: webwinkel van Specialiteitenslagerij Goënga in Den Hoorn op Texel voor Echt Texels lamsvlees. Vandaag besteld, is morgen koel en vers in huis overal in Nederland. Bestel Texels lamsvlees op www.texelsbestellen.nl

Texel en Ameland tellen meer schapen dan mensen

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft berekend dat Texel en Ameland in 2013 meer schapen dan mensen telden. Aan schapen geen gebrek op Texel. Een walhalla voor Specialiteitenslagerij Goënga en TexelWool, beide van Texel afkomstig. Daarom aan te raden om eens een stukje Texels lamsvlees te bestellen bij Goënga of lekker te gaan slapen onder Texelse wol.

Webwinkel Echt Texels lamsvlees

Tien jaar geleden is Specialiteitenslagerij Goënga in Den Hoorn op Texel de webwinkel voor Echt Texels lamsvlees gestart. Vandaag besteld, is morgen koel en vers in huis overal in Nederland, mits op tijd besteld. En geen account met inlogcodes nodig. Heel simpel.