U bent hier

Bundels

Schilderworkshops voorjaar 2017 van Galerie Het Raadhuis bekend

Het is nog niet eens officieel winter, maar Galerie Het Raadhuis brengt menigeen al in een lentestemming. Onlangs hebben ze hun schilderworkshops voor het aankomende voorjaar bekend gemaakt.

Expositie Gesneden Stilte bij Galerie Het Raadhuis

Van 29 april t/m 29 mei is de expositie Gesneden Stilte van Grietje Postma te bewonderen bij Galerie Het Raadhuis in Eenrum. Al bijna dertig jaar maakt Grietje Postma in haar werk gebruik van de techniek van de reductiehoutsnede. Zij laat zich vooral inspireren door het leven, de natuur en het landschap om haar heen. Dit vertaalt zich in prenten met een verstilde, harmonische sfeer.

Dubbelexpositie Waddenland

De thema-expositie Waddenland, van 11 maart t/m 24 april 2016, vindt plaats op 2 locaties. In Galerie Het Raadhuis in Eenrum tonen 6 beroepskunstenaars hun werk. En in de School voor de Schilderkunst in Wehe-den Hoorn tonen 60 leerlingen van kunstenaars Antje Sonnenschein en Theo Onnes hun schilderijen. Zondag 13 maart 2016 om 14.30 uur is de feestelijke opening in Galerie Het Raadhuis.

Expositie 'Bezield door de zee'

Te ere van de 80ste verjaardag van kunstenaar Minne Onnes (Oostmahorn 1935) houdt Galerie Het Raadhuis in Eenrum de expositie ‘Bezield door de zee’. De expositie is te bezichtigen van 6 november t/m 20 december 2015. De feestelijke opening is op zondag 8 november 2015 om 14.00 uur in Eenrum.

Wederom 'Alles Is Vierkant' bij Het Raadhuis

T/m 23 augustus 2015 is bij Galerie Het Raadhuis in Eenrum de kunstexpositie Alles Is Vierkant weer te zien. Het Raadhuis is elke week geopend van vrijdag t/m zondag van 13.00 - 17.00 uur.